Letselschade forum: letsel en schade ervaringen van anderen! (2024)

Het is niet leuk. U heeft allemaal klachten en vervelende herinneringen aan het ongeval. En nu moet u ook nog uw recht zien te halen. Alle ervaringen kunt u kwijt op ons letselschade forum. U staat er niet alleen voor.

Velen hebben al ervaring met een letselschade of letselschade juristen. Er zijn veel lotgenoten. Laat dus even een berichtje op ons letselschade forum op deze pagina achter.

Letselschade forum: letsel en schade ervaringen van anderen! (1)

Plaats een berichtje op ons letselschade forum

Forum letselschade: letsel en schade ervaringen van anderen! Schade opgelopen? Slechte letselschade advocaat? Problemen met aanvragen een letselschade schadevergoeding? Veel te weinig smartengeld gehad? Lees de ervaringen van andere slachtoffers. Plaats een bericht op ons letselschade forum! Het is altijd prettig om te weten dat u er niet alleen voor staat. Meld tips en ervaringen.

Meld uw eigen ervaringen of vragen op het forum

Debora schreef op 4 maart

Ik ben Debora en ben op dit moment 22 jaar oud. 7 jaar geleden op 15-jarige leeftijd had ik een operatie aan mijn neus gehad vanwege een goedaardige tumor in het LUMC-ziekenhuis in Leiden. Daarvoor moest er eerst een embolisatie plaatsvinden. Helaas is er tijdens de embolisatie iets misgegaan, waardoor ik blind ben geworden aan mijn rechteroog. Tot op de dag van vandaag ondervind ik nog steeds veel last van de gevolgen.

Het is erg zwaar voor mij om door mijn linkeroog te kijken, omdat daar alle druk op zit. Bovendien kan ik geen diepte zien, wat het lastig maakt om bijvoorbeeld op hellingen en trappen te lopen. Dit heeft mijn leven aanzienlijk moeilijker gemaakt. Zelfs tijdens mijn werk heb ik altijd een laptop of computer nodig, en dit belast mijn linkeroog enorm vanwege de extra druk. Hierdoor raak ik snel vermoeid en is mijn linkeroog slechter geworden qua oogsterkte.

Ik herinner me zelfs dat de arts die de embolisatie uitvoerde, daarna geen enkel contact meer met me opnam. Ik herinnerde dat ik op 15-jarige leeftijd aan de arts had gevraagd of er een mogelijkheid was om blind te worden, waarop hij antwoordde dat de kans enorm klein was. Omdat het gewoon bijna onmogelijk was, had ik volle vertrouwen dat ik deze embolisatie kon laten uitvoeren. Hiervoor hadden ze ook gedetailleerde onderzoek gedaan bij mij voordat de embolisatie überhaupt werd uitgevoerd. Helaas wisten ze nadat ik blind was geworden hiervan ook niet gelijk de reden en na meer nauwkeurig onderzoek kwamen ze er pas achter dat er een bloedvat was die blijkbaar naar mijn rechteroog ging. Waardoor die blindheid was veroorzaakt. Mijn vraag is nu of ik een schadevergoeding kan vragen of financiële compensatie kan eisen, omdat dit ook mijn leven beïnvloedt. En zo ja, hoe kan ik dit doen? En hoeveel zal dit bedrag zijn? Ik vroeg me ook af hoelang zo’n proces duurt, hoe groot de kans is dat ik überhaupt vergoeding hiervoor kan krijgen, en wat de kosten hiervan zijn. Het incident vond weliswaar 7 jaar geleden plaats, maar ik ervaar nog steeds dezelfde negatieve effecten in mijn dagelijks leven.

Derk schreef op 13 februari

Ik was toen 21. Ben aangereden door een vrachtwagen die over mijn middel heen is gereden. Alles kapot. Schade vergoed met loon vergoeding 180.000 gulden. Nu 30 jaar later loop ik nog steeds met pijn en moet veel pillen slikken tegen de pijn. Een nieuwe heup zal het probleem oplossen, maar ik ben te jong.

Geen zorgverzekeraar die dat vergoedt. Nou zal je zeggen die 180.000 lost het probleem op. Maar oké, de euro kwam dus hou je 70.000 euro over. Ik krijg 70% van laatst verdiende loon. Alles is 200% duurder geworden. Wat blijft er over: niets. Alleen veel pijn en dure medicijnen. Ik was jong en dom. Nu na 30 jaar loop ik met de gevolgen. Nieuwe heup kan niet, het kost te veel. Niemand die helpt. Ik heb geen naam. Ik wil dit er mee zeggen: als je iets krijgt door een ander, laat alles goed beschrijven. Met geld kunnen ze je even gelukkig maken, maar kijk naar de toekomst. Voor mij nu te laat. Ik wil zeggen: haal er alles uit.

Dion schreef op 7 januari

Ik ben 10 jaar geleden van 6 meter naar beneden gevallen van een dak op een betonnen vloer. Mijn rechterarm was op verschillende manieren en plaatsen gebroken. Ben geopereerd geweest aan pols en boven arm. Ze hebben in allebei een plaat gestoken. Na 7 maanden er in de pols uitgehaald en na 2 jaar de plaat in de schouder er uitgehaald. Allemaal door blijvende klachten en pijn. Ondertussen verandert van werk, want het werk was te zwaar geworden door de pijn die ik had. Onderzoeken gedaan naar alles waar de pijn vandaan kwam. Vervolgens weer een plaat terug in de pols. Paar maanden later gevallen van een trap op de werf. Er kon niets meer aan gedaan worden. 5% Invaliditeit gekregen.

Ondertussen nog altijd pijn in de schouder en blijkbaar 5 jaar met een scheur in de pees van mijn schouder gezeten. Ondertussen 10 jaar later nog altijd klachten. Ik moet altijd maar naar lichter werk zoeken. Heb constant ontstekingen in de schouder, de pees is verdund en er kan niets meer aan gedaan worden, mijn mobiliteit is verminderd en ik heb constant pijn in mijn hoofd, nek, elleboog, biceps, binnenkant borst en pols. Mijn pols kan ik bijna niet bewegen en heb constante ontstekingen aan de binnenkant. Als het kouder wordt, is het erger. Kan veel dingen niet meer doen qua sport en hobby’s, die ik veel deed. Veel dingen durf ik niet meer te doen die ik nog wou doen of dingen die ik deed. Ik ben nog geen 30 jaar! Ik weet niet wat ik ermee moet. Heb ik recht op smartengeld of heb ik eigenlijk ergens wel recht op?

Donna schreef op 17 december

Zes jaar geleden ben ik bij Diana Gabriel geweest voor een behandeling bil implantaten. De chirurg heeft de behandeling goed uitgevoerd. De chirurg vertelde me dat bij de volgende controle alle hechtingen verwijderd moeten worden. Hij herhaalde dat dit heel belangrijk is. Dat ze verwijderd moeten worden omdat dit ijzeren hechtingen waren, die gaan er niet zelf uit, dat moet bij de controle gebeuren.

Op controle werd ik geholpen door een medewerker van kliniek Diana Gabriel. Zij gaf aan dat de wond er goed uitzag en ze ging de hechtingen verwijderen. Ze gaf aan 1 te laten zitten. Ik zei dat dat de chirurg had gezegd dat alles verwijderd moest worden. Ze zei dat dit niet zo is en dat ze deze hechting erin laat zitten omdat mijn wond toch goed aan het genezen is.

Ik gaf aan dat ik zeker wist dat de chirurg mij verteld heeft dat alles eruit moest en of ze ook alles eruit wilde halen. Zij gaf aan dat het beter was het te laten zitten. Ik zei toen: u bent arts, u zal dat wel weten. Ze zei het komt helemaal goed.

Na een paar dagen begon de hechtingen te jeuken en ik kreeg koorts. Ook werd de wond weer nat terwijl die opgedroogd was. Mijn wond begon te ontsteken. Ik werd helemaal ziek en heb een bericht gestuurd dat de hechtingen er nog inzaten. dat de medewerker die de opdracht had ze te verwijderen dat niet heeft gedaan en er 1 heeft laten zitten. Ik ben ziek geworden en of ik langs mocht komen.

Ik mocht langskomen en zag hoe het helemaal uit de hand is gelopenmet mijn wond. Diana Gabriel kwam zelf kijken en ze schrok er ook van. Ze haalde de hechting eruit en gaf aan dat dat dit inderdaad niet de bedoeling was dat die er nog in zat. De wond was zodanig ontstoken dat ik koorts had. Ik moest aan de antibiotica. Ik ben toen naar huis gestuurd en moest rusten en de wond in de gaten houden. Het was een natte wond waar vocht uit liep.

De wond was aan het genezen, maar ik voelde wel dat er vocht onder de hechting zat, maar ik dacht dat dit wel zelf zou overgaan. Ik ging door met mijn leven, maar bleef last van hebben dat er vocht onder mijn hechting zat. Dit werd groter, maar ik wist niet of het vocht was of de implantaten die groter werden.

Op een gegeven moment voelde ik een knobel en die werd zo groot als een knikker. Toen een tennisbal zo groot en op geven moment zo groot als een basketbal. Ik was in de veronderstelling dat het de implantaten waren en dat die gedraaid waren. Het gaf niet het idee dat het vocht kwam door de hechtingswond die ontstoken was. Eerst zat de bal die zo groot was als een tennisbal tussen mijn bilnaad. Maar omdat ik dacht het de implantaten waren, heb ik het naar beneden geduwd. Het is toen naar de linkerkant van mijn bil gegaan en is blijven groeien. Ik wist niet of dit normaal was en ben doorgegaan met me drukke leven en voor mijn kinderen te zorgen.

Twee maanden later maakte ik een afspraak omdat ik ziek werd en begreep niet wat er aan de hand was. Maar ik was te ziek om te gaan en heb de afspraak geannuleerd. De tweede afspraak kon ik ook niet gaan omdat ik te ziek was om te rijden. Ik ben mij toen gaan focussen op gezond worden en overleven. Ik begreep nog steeds niet wat er aan de hand was en waarom ik me zo ziek voelde. Het enigste wat ik kon doen was naar mijn werk gaan daar mij eigen doorheen trekken, naar huis gaan en slapen. Meer kon ik niet opbrengen.

Koken deed ik ook niet. Bestelde veel, thuisbezorgd voor de kinderen of gingen na werk uit eten omdat langer staan niet lukte. Ik werd steeds zieker maar begreep er niksvan.

Twee maanden daarna werd ik wakker en zag ik een gele vlek op mijn dekbed. Ik schrok ervan omdat ik dacht dat ik had geplast. Ik ging naar het toilet en terwijl ik zat spoot er iets uit mij, maar dat kwam niet uit mijn poes. Ik stond op en drukte op mijn billen. Toen spoot er vocht uit mijn hechtingen. Waar de hechtingen zaten dan. Ik schreef een bericht naar de kliniek. De arts die mij zag schrok en zei dat dit 1 van de ergste gevallen was die hij gezien had. Hij zei je mag blij zijn dat dit uit jou komt lopen als dit in jou was gebleven was je dood.

Hij begon te bellen voor een spoedoperatie. Ik was gechoqueerd en was niet mijzelf. Ik voelde mij zo ziek. Hij vertelde mij, dat ik vandaag nog geopereerd moest worden. Hij belde met 3 klinieken en ziekenhuizen, maar alles was vol of gereserveerd voor Corona. Hij moest mij teleurstellen. Hij stuurde me naar huis met antibiotica. Ik werd duizelig en misselijk viel bijna flauw ook kreeg ik onderweg naar huis paniek aanvallen. Ik mocht langsgaan om foto’s te maken een andere kliniek.

Een paar dagen erna werd ik zieker en dacht echt dat het mijn laatste dagen op aardewaren. Ik ging in de nacht naar de eerste hulp want mijn antibiotica was ook op. Daar kreeg ik de antibiotica en bericht dat ik weer langs kon komenin de kliniek.

Bij dr. Gabrietzop controle. Ondertussen was het vocht er al helemaal uitgelopen, zo leek het althans. Er liep nog steeds wel vocht uit de hechting. Hij zou kijken voor een operatie. Zo bleef ik een paar x heen en weer gaan voor controle. Ik was al die tijd ziek en werd alleen maar zieker. Daarna ben ik toen weer heen en weer voor controle gegaan. Dit keer een echo controle. Probleem bleef en ik was nog steeds ziek. Ik werd al die tijd niet geopereerd en ze lieten mij van controle naar controle gaan. Al die tijd liep ik met een ontsteking in mij die steeds erger werd.

Drie maanden daarna werd ik eindelijk geopereerd door dr. Gabrietz. Ik voelde mij gelijk beter. Het probleem deed zich weer voor en zo bleef ik heen en weer gaan, maar Diana Gabriel liet niks meer van zich horen.

Ik whatsapp met dr. Gabrietz en hij gaf aan geen samenwerking meer te hebben met Diana Gabriel. Ik zou teruggebeld worden door Diana Gabriel, is nooit gebeurd. Ik ben onnodig lang weer aan het doorlopen met dit probleem en ik word niet door haar geholpen, ze geeft zich niet thuis. Het probleem is dat ik 3 weken geleden ben geopereerd en ik loop nu met een open wond aan de anderen kant van mijn billen.

Ik wil letselschade voor wat mij is aangedaan. Het niet verwijderen van mijn hechtingen. Mij te lang laten lopen van controle naar controle zonder oplossing.Mij niet voor de behandeling waarschuwingen voor de gevaren.Zij die zich voor doet als arts met witte kleding en al, terwijl ze dat niet is. Mij laten helpen door personeel die niet medische opgeleid zijn. Ik eis mijn medisch dossier. Ik heb financiële schade omdat ik mijn onderneming niet optimaal kan runnen. Op dit moment loop ik met een open wond door lekkende implantaten.

D. schreef op 19 november

Mijn eigen advocaat zei dat de tegenpartij GEEN Aansprakelijkheid neemt.
Dus verwacht niet veel, ok.
5 Jaar later hebben ze 17.500 betaald.
Daarvan pakte hij nog 6800.
Bij het doornemen van het samenstellingscontract staat, WEL aansprakelijkheid genomen.
Ik belde hem, hij zei, standaardbrief, moest wat veranderd worden.
Ook had hij geschreven dat ik geen beroep wilde doen op me eigen verzekering hiervoor
Wist niet dat ik dat had.
En kosten die hij inrekening heeft gebracht?
Nou…
Hij stuurde een student en rekende 1.860 euro.
Geen voorschot gezien.
Hij zei: ik kan er 11.000 voor je uitslepen.
Ik ben er zeker van dat hij veel en veel meer heeft gehad, ook dat hij 2 keer zijn kosten liet betalen.
GEEN AANSPRAKELIJKHEID GENOMEN, TERWIJL ER WEL IS GENOMEN.
Zit met een kromme vinger doordat deze gebroken was.
Wat moet ik doen?
Acht jaar geleden werd ik uitbetaald, ik vergeet er steeds weer een zaak van te maken
Dit is onmenselijk. Geef me raad.

Arnold schreef op 6 november

Geen planning hoge werkdruk klussen moeten klaar, en maar werken tot dat je iets overkomt dan ben je ineens niets meer waard.
Geen erkenning in aansprakelijkheid, zit nu al een jaar thuis.

Gemma schreef op 18 augustus

Ik heb een conflict met een tandarts.
Tandarts heeft bij mij 2 jaar geleden slordig werk geleverd en heb daardoor letselschade opgelopen. Tandarts en praktijk spreken tegen, ben inmiddels bezig met een rechtszaak tegen de praktijk, al met al een lang verhaal. Ik zoek lotgenoten, vooral lotgenoten die door dezelfde tandarts/praktijk zijn behandeld.

Wim schreef op 11 juli

Op 17 december twee jaar terug ben ik betrokken geweest bij een zwaar bedrijfsongeval. Door toedoen van andere ben ik ruim 5 meter naar beneden gevallen, in een windmolen op de betonnen fundering. Ik had alles voor elkaar, een goedlopend bedrijf in de energiebranche en contracten tot mijn pensioen. Nu anderhalf jaar later, ben ik alles kwijt: mijn bedrijf en mijn leven. Al die tijd aan het knokken en steeds het onbegrip van de tegenpartij die vertegenwoordigd wordt door Andriessen letselschade.

Het is onbegrijpelijk dat in Nederland een slachtoffer zo door dit soort bedrijven, die zogenaamd opkomen en het beste willen voor het slachtoffer, tot op het bot worden vernederd en dat zij alles mogen zeggen.

Waarom moet je als slachtoffer alles maar pikken van dit soort bedrijven waar het allemaal draait om het zo goedkoop mogelijk afkopen van een claim om daar zelf zoveel mogelijk aan bonus aan over te houden.

Waarom worden wij slachtoffers zo slecht beschermd door regelgeving? Zelf blijf ik knokken en geef ik niet op, ook niet na anderhalf jaar revalideren. Waar blijft de steun van de regering en wanneer word je in Nederland als slachtoffer serieus genomen.
Ik ga door met vechten tegen onrecht.
Wim van Hurne

Gemma schreef op 26 juni

Letselschade na behandeling tandarts.

Marcel schreef op 19 juni

Ik ben een maand geleden gebeten door een loslopende zwarte hond in Reeuwijk
Zuid-Holland. De eigenaresse was boos op mij omdat volgens haar haar hond meer schade had dan ik met mijn handje. Ik ben naar de HAP geweest en heb naast wonden ook een gebroken vinger opgelopen. Ik heb geen gegevens van deze vrouw maar haar auto staat wel op een bewakingscamera.

S. schreef op 1 juni

Mijn zoon heeft 6 maanden geleden 2e/3e graads brandwonden opgelopen op zijn dagbesteding. Door een hete waterkoker die net klaar was.

Mijn zoon was op dat moment 4 jaar. Ik ben gebeld als ouder: kan je hem ophalen, hij heeft een blaartje. Ik was niet in de buurt om hem zelf naar de huisarts te brengen. Maar ze hebben gelogen. Het was een hele grote wond en zij hadden een ambulance moeten bellen.

Ik heb een foto gevraagd om de wond door te sturen naar de huisarts. Die heb ik niet gekregen. Zij zijn zelf in paniek naar de huisarts gereden en die heeft ze weggestuurd naar het ziekenhuis.

Aangekomen in het ziekenhuis kreeg ik de schrik van mijn leven. Mijn kind zijnhand is helemaal verminkt! In het ziekenhuis doorverwezen naar brandwondencentrum Beverwijk. Het ziekenhuis heeft deze taxirit betaald.

Onderzoeksrapport mocht ik alleen inzien en niet in bezit hebben, dus hebben ze weken later een miezerig verslag in elkaar geknutseld met amper wat in het rapport staat. Ook de verzekering niet het originele rapport gestuurd.

Tot op heden nog steeds geen erkenning van aansprakelijkheid en ook nog geen cent ontvangen van een voorschot. Hoe bizar is dit!!!!!

Hoe kan dit in Nederland. Een kind van 4 jaar is nooit aansprakelijk, maar ik wacht al 6 maanden. Hoe bizar. De leidster wilde afwassen bij een lage kinderaanrecht, omdat er geen heet water op de groep is!!!!

Ik heb hulp nodig want er wordt een loopje met me genomen. Ben gewisseld van DAS advocaten naar een advocaat die echt aan het strijden is voor ons, maar heb nog niks ontvangen.

Mensen, ik ben er kapot van dat m’n zoon z’n hand is verminkt en ik word er elke dag aan herinnertLetselschade forum: letsel en schade ervaringen van anderen! (2)Letselschade forum: letsel en schade ervaringen van anderen! (3)Letselschade forum: letsel en schade ervaringen van anderen! (4)

Marga schreef op 25 april

Door operatie blijvend invalide. Arts heeft niet op complicaties gewezen.

Jutta schreef op 13 februari

Beste Nannie op 28 mei,
Tragisch verhaal en rake woorden van je. “Dankzij de overheid zijn er twee partijen die er rijk van worden. Dat zijn belangenbehartigers (oplichters) en verzekeraars”

Er is een andere term voor dit soort oplichters/verzekeraars maar die zal ik hier maar niet noemen.

Lisa schreef op 13 juni

Ik ben docent. Als gevolg van een verkeersongeval heb ik afgelopen jaar blijvend letsel opgelopen aan mijn ogen. De specialisten hebben gezegd dat deze situatie niet meer zal verbeteren maar ook niet zal verslechteren. Ik wil heel graag mijn vak blijven uitoefenen. Het probleem is alleen dat ik niet meer op eigen gelegenheid naar school kan komen. Ik vraag me af of er mogelijkheden zijn waarin ik met wat hulp toch weer kan gaan lesgeven.

Eric schreef op 2 juni

Mensen op dit forum adviseren Columbus letselschade Assen. Zoek verder naar een goede letselschadeadviseur! Met Columbus bereikt je niets mee.

Nannie schreef op 28 mei

Trainerende letselschade, nu al bijna 10 jaar. In oktober is het 10 jaar geleden dat ik werd aangereden door twee auto‘s. Gevolg revalidatie, arbeidsongeschiktheid en grote financiële schade. Mijn BBH zat eerst bij Jurilex, die helemaal niets voor mij deden behalve hun zakken vullen met BGK. Mijn zaak is zelfs bekend bij de Kamerleden Atje Kuiken en Michiel van Nispen, met wie ik regelmatig contact heb/had. Er is iets in de wet verankerd waardoor sancties tegen trainerende verzekeraars mogelijk moet worden. Nationale Nederlanden hebben excuses aangeboden, maar hebben vooralsnog lak aan mij. Voorschotten worden niet betaald en de zaak is nog steeds niet afgewikkeld, ondanks dat ik hier in 7 jaar geleden al expliciet om heb verzocht.

In NL sta je in je hemd (mede dankzij de VVD en alle andere rotte appels in de politiek). Dit is net zo ernstig als de toeslagenaffaire, maar iedereen laat ons stikken. De overheid zou moeten worden aangeklaagd omdat deze dit mogelijk maken. Dankzij de overheid zijn er twee partijen die er rijk van worden. Dat zijn belangenbehartigers (oplichters) en verzekeraars, die niet gepakt worden als ze de schade niet betalen. Ik heb het 3x tot aan directie Nationale Nederlanden laten escaleren.

Er gebeurt helemaal niets. Het dagvaarden moet ik uit eigen zak betalen. Mijn financiële schade zit nu al rond de 80.000 euro. Het is een hel. Wij moeten echt naar Den Haag en de overheid aanklagen. Advocaten doen ook helemaal niets, behalve… de zakken vullen.

H. schreef op 23 maart

Ongeval steiger. Ik ben 15 jaar geleden van een kamersteiger gevallen, door slecht onderhoud steiger bleek achteraf. Mijn zoon werkte destijds ook bij dit bedrijf en moest een dag later met dezelfde steiger gaan werken. Hij heeft dit niet gedaan, maar heeft wel foto’s van de steiger gemaakt. Een collega heeft mij naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat mijn enkel behoorlijk in de kreukels lag. Verder ben ik met beide polsen op de grond gevallen om mezelf op te vangen.

Heb vijf dagen in het ziekenhuis gelegen. De baas heeft mij op staande voet ontslagen het arbeidsongeval niet gemeld en mij niet ziek gemeld. Ben een half jaar ziek geweest. Ben gaan werken terwijl ik nog niet geheel opgeknapt was. Bij het UWV had men verkeerd gerekend. In eerste instantie kreeg ik geen geld en na veel telefoontjes kreeg ik 50% van mijn loon. Was hiertoe gedwongen.

Ik kreeg tijdens mijn werk steeds meer klachten in mijn nek, rechter schouder, pols en hand.Heb inmiddels 7 operaties gehad. Het UWV geloofde mij niet tot er vorig jaar een nieuwe arts kwam die mij volledig gelijk gaf en het schandalig vond dat ik al 14 jaar met hun bezig was en er een behoorlijk dossier was.

Nu ben ik geheel afgekeurd na al die jaren. Wij hebben destijds Jurilex ingeschakeld, maar zij lopen niet erg hard voor je. Nu ben ik inmiddels 15 jaar verder en ligt er een schadevergoeding (voorstel). Ik kom hier niet verder mee en heb mijn rechtsbijstand gebeld met de vraag of hun dit zouden willen bekijken, maar dat doen zij niet. Waar heb ik dan rechtsbijstand voor?

Door al deze ellende zit ik in een depressie, heb dagelijks veel pijn aan de nek, schouders, hand en enkel. Ook heb ik hoofdpijn, oorsuizen en slaap ik slecht. In al die jaren heb ik geleerd dat ik niemand meer kan vertrouwen. Familie en vrienden, die je laten vallen. En overal waar je aanklopt voor hulp, blijkt achteraf dat je er niets aan hebt. Dus mijn advies is: zoek aan betrouwbare letselschadeadvocaat. Dat scheelt veel ellende.

Wat mij is overkomen gun ik mijn ergste vijand nog niet. En dan heb ik nog niet eens alles vertelt van wat er gebeurd is. Geen Jurilex en ARAG.

Tommy schreef op 23 februari

Kijk uit voor LETSELSCHADEspecialisten!
Ik ben op het werk door de stress volledig arbeidsongeschikt geraakt. Ik had geen opleiding, nog ervaring, maar werd als buitenlander baas gemaakt over meerdere groepen uit de sociale bijstand en de Wsw. Er is een oordeel van de mensenrechtencommissie en meerderde deskundigenoordelen met causaal verband. Ik ben eerst naar een letselschadespecialist, maar de werkgever bleef zich hard opstellen, en de specialist mocht niets bij de rechtbank afdwingen, want hij was geen advocaat. Ik ben vervolgens van de ene LSA-advocaat naar de andere geswitcht, maar iedereen wilde slechts gaan voor een ‘aanvullende zachte vergoeding’. Zij hadden het over het bedrag dat de tegenpartij kwijt was als ik zou verdergaan met procederen. De helft van dat bedrag was dan naar de advocaat gegaan.

Eentje voelde zich ook vrij, om (achteraf!) naast gesubsidieerde rechtsbijstand meerdere duizend euro te vorderen. Nu heb ik een advocaat voor civielrecht. Die heeft proceservaring en gaat mij naar de rechtbank begeleiden. Artikel 7:658 BW (werkgeversaansprakelijkheid), waar iedere letselschadespecialist op afgaat, is in het geval van psychisch letsel een botte bijl, omdat je nimmer kunt bewijzen dat je de schade uitsluitend op het werk hebt opgelopen, zoals bij een bedrijfsongeval waar collega’s je hebben zien vallen. Wel kun je met artikel 6:162 BW (onrechtmatige daad) alle kanten uit (niet naleven van voorschriften uit de Arbowet, verboden onderscheid, nalaten in de zorgplicht, onjuiste klachtafhandeling, aantasting in de persoon, angstschade, maar VOORAL onrechtmatige gevaarzetting!).

Het valt te verwachten, dat de werkgever advocaten in de arm neemt en alles gaat betwisten, wat jij zegt. In mijn geval werd beweerd dat klachten en waarschuwingen voor psychisch letsel niet zijn binnengekomen, en ik wegens mijn buitenlands afkomst zelf schuld was aan het racisme, want ik gedroeg mij buitenlands en zou daarom de conflicten zelf hebben uitgelokt. Ze hebben ook werknemers laten getuigen dat ik, in tegenstelling tot wat in mijn klachtbrieven staat, zou hebben gezegd het werk leuk te vinden, geen probleem mee te hebben dat ik gepest werd, mijn klachten slechts een momentopname waren, en dat ik de plaatsing graag zou willen voortzetten. Dit gebeurde tijdens het onderzoek door de mensenrechtencommissie.

Nu weet ik tenminste voor de civiele procedure(s) wat ik mag verwachten! Ik hoop dat ik andere slachtoffers van psychisch geweld wat informatie heb kunnen geven. A propos psychisch geweld, dit is in Nederland niet strafbaar. Het OM zal het, als het gaat om werk, altijd hebben over een arbeidsconflict en je naar de kanton-/civiele rechter verwijzen. Maar kijk uit als de onderhavige schade boven de € 25.000 zal uitsteken, ook ga je alleen maar voor een verklaring van recht. Dan voelt de kantonrechter zich niet bevoegd en zal je klacht afwijzen, en je bovendien veroordelen in de proceskosten. Jullie veel sterkte en succes,

Tommy!

Yvonne schreef op 10 februari

Hoi ik ben Yvonne. Mijn dochter is door onoplettendheid en foutief handelen overleden. Nu heeft het bedrijf erkend dat er fouten zijn gemaakt. Nu krijgen we affectieschade, maar ik vind dat niet redelijk. Niet redelijk omdat wij onze dochter kwijt zijn. Ook ben ik mijn werk kwijt. Het is gewoon heel duidelijk dat ze overleden is doordat ze verkeert hebben gehandeld. Mijn dochter zat in een epileptische aanval en er is uren later pas naar gehandeld. Ik wil weten wat ik hier mee kan en wat de volgende stap zou kunnen zijn. Ik kan over deze situatie niets vinden. Ik hoop dat jullie mij op weg kunnen helpen.

Yvonne.

D schreef op 26 december

Oplichting!
Na een bedrijfsongeval te hebben gehad nam ik een advocaat. Na een tijdje werd mij verteld dat de tegenpartij geen aansprakelijkheid had genomen. Mijn advocaat zij dat ze toch willen betalen. Omdat het een zielig verhaal is. Dat hij er wat gaat proberen uit te halen. Ik heb daar een mail van. Na 5 jaar komt er een schikking.

Wat blijkt. In het overeenkomst staat dat DE TEGENPARTIJ WEL AANSPRAKELIJKHEID HEEFT GENOMEN.
Hij heeft mij al die jaren voor de gek gehouden. God mag het weten wat hij heeft gedaan en hoeveel er is uitbetaald. Bijvoorbeeld: nooit voorschot gehad.
Ik heb getekend, want ik was bang dat ik straks helemaal niks zou krijgen. Wetende EN ervan bewust zijnde van de oplichting. Ik zou graag willen weten wat de verzekering van de tegenpartij allemaal heeft uitbetaald. Zelfs bij de slotuitkering heeft hij van dat bedrag zijn kosten ervan afgehaald. Bij aansprakelijkheid betaalt de tegenpartij toch?
IK ZIT HIER AL JAREN MEE, WAT KAN IK DOEN?
IK KAN DIT NIET LATEN GAAN.
Hoe kan je als advocaat over zoiets liegen.
GEEN AANSPRAKELIJKHEID TERWIJL ER WEL AANSPRAKELIJKHEID IS GENOMEN.
KAN TOCH NIET!
WAT MOET IK DOEN?

M. schreef op 27 november

Begin september, 10 jaar geleden, heb ik een ongeluk met stroom gehad op het werk. Ik had 3e graads brandwonden aan enkele vingers die wekenlang zwart bleven. Rond oktober/november deden zich klachten voor in mijn rechter bovenarm. Een orthopeed in Rotterdam deed het verhaal later af als RSI omdat ik al zo lang in de bouwmarkt werkte (dat de lopende band niet rechts maar links zat was verrassend voor hem maar daarna werd het geld teruggeven met de rechterhand als oorzaak genoemd). Van het werk had ik een bloemetje voor de schrik gekregen en heb ik bijna 7 maanden arbeidstherapeutisch gewerkt omdat de arm gewoon niet mee wilde doen. Ik twijfel of er ooit een officieel rapport van is gemaakt.

Een fysiotherapeut die vijf jaar later na wéér klachten eens een echo maakte zei dat de schade niet passend was voor mijn (toenmalige) leeftijd en hij dus niet geloofde in ‘normale ouderdomskwalen’.

Erg lang aan het tobben geweest en gelukkig ook enkele jaren gehad dat het dragelijk was, zeker dankzij bepaalde homeopathische hulp. Inmiddels werk ik niet meer bij dat bedrijf maar sinds deze zomer zijn de klachten weer flink opgekomen. Opnieuw bij een fysio gekomen en gevraagd om een echo maar dat was niet echt nodig dacht zij. Na 4 behandelingen was het vakantie en ben ik gestopt, ik voelde me ook niet echt serieus genomen dus zou niet graag teruggaan. Na de vakantie werd het pijnlijker tot ondraaglijk en uiteindelijk weer naar de huisarts gegaan. Die verwees me door naar een orthopeed in Doetinchem, waarna ik mijn ervaring deelde met de orthopeed in Rotterdam. Ze had er alle vertrouwen in dat deze arts me wel serieus zou nemen en dus zijn er foto’s gemaakt.

Bij het binnenkomen in de behandelkamer stonden de foto’s in beeld en schrok ik behoorlijk. Ik had me dus niks verbeeld, een pees in m’n schouderdak zit volledig dicht met kalk. De arts gaf aan dat hij geen onderzoek zou doen want hij kon zo wel zien dat ik enorme pijn had. Blijkbaar heb ik een hoge pijngrens, want anders had ik al eerder foto’s kunnen laten maken. Ik zei al, liever doe ik nog 3 bevallingen van een 8 ponder dan deze pijn dragen die ik nú ervaar.

Dergelijke verkalking kán een gevolg zijn van een trauma weet ik inmiddels, kalk kan gevolg zijn van schade aan een of meerdere pezen. Ik krijg de rest van dit jaar eerst elke week Shockwave therapie maar mogelijk is er ook nog een barbotage nodig.

Dit is dus 10 jaar ná dat ongeval met stroom waar ik altijd mijn bedenkingen bij gehad heb maar op mijn vorige fysio na niemand (in de medische wereld) mij geloofde dat dit gelinkt kan zijn en er dus ook nooit zo naar gekeken is. Inmiddels ben ik 56 en heb sinds 3 jaar een mega leuke baan waar ik nu dus niet kan functioneren vanwege de enorme beperking van mijn schouder.

Verjaring lees ik nu net hier, kán 20 jaar zijn en zelfs de 5 jaar gaat pas lopen vanaf dat bekend is dát de schade een ongevalsgevolg is. Maar, inmiddels dus niet meer werkzaam daar maakt me eigenlijk best een beetje droevig dat recht ooit zal bovenkomen.

Astrid schreef op 13 oktober

Auto-ongeval. In juni vorig jaar is iemand achterop mij gereden. Letsel, en de afhandeling van de schade verloopt uiterst moeizaam. Na lichamelijk letsel ook psychisch letsel. Mijn verzekering ervaart mij als lastig, de communicatie verloopt uiterst moeizaam. Nu ruim anderhalf jaar later is de schade nog steeds niet afgehandeld. Wat ik niet begrijp dat ze materiële schade willen vergoeden in de vorm van smartengeld. Ik heb er een zeer slecht gevoel over.

Douwe schreef op 9 juli

Tip: Ik raad eenieder af bij letselschade een ‘professionele’ belangenbehartiger in te schakelen. De hele letselschadebranche is door en door corrupt en achter de schermen worden louche dealtjes gesloten. Jij, als benadeelde slachtoffer is daar de dupe van! De meeste (erkende) zaken worden overigens buitengerechtelijk afgewikkeld, een advocaat is dan niet eens verplicht.

Behartig je eigen belangen en verdiep je in het aansprakelijkheidsrecht. Stuur minimaal een formele aansprakelijkstelling en stuit eens per 5 jaar de aansprakelijkheid en hoop op betere, rechtvaardiger tijdens. Anders NIET aan beginnen want je wordt financieel en mentaal kapot gemaakt door de verzekeraars (of ziekenhuizen). Verwacht ook maar niets van de media of onze overheid, ze zitten namelijk ook in dit boevenkartel a la bouwfraude affaire.

Jutta schreef op 4 juli

Letselschadefixing en verzekeringsmaffia.

Ik las met ergernis en herkenning het bericht “Letselschade fixing schreef op 23 september”. De termen: Letselschadefixing en verzekeringsmaffia zijn heel herkenbaar voor mij. Het is een smerig spelletje door mensen, die al ernstig gedupeerd zijn, extra te duperen. Ik lees hier steeds dezelfde verhalen: pas als je een enorm bedrag hebt neergelegd voor een advocaat + proceskosten wordt er serieus naar de bewijslast gekeken en mag jij bewijzen dat je bewijzen ook echt bewijzen zijn ook al staan die bewijzen zwart op wit in het dossier en ben je zelf notabene het lopende bewijs gezien het zichtbare letsel. Ik vraag me af of dit niet een vorm van bewijslastfraude is?

Denise schreef op 1 mei

Door een bedrijfsongeval zit ik nu met mijn rechterhand in het gips. Ik ben nu redelijk afhankelijk van andere mensen. Hierdoor maak ik extra kosten. Welke kosten kan ik terugvragen en bij wie?

Maarten schreef op 25 april

Ik heb 10 jaar geleden een knie operatie gehad, maar het litteken is nog steeds ontzettend groot, lelijk, vurig. Wat zouden jullie doen?

Pinky schreef op 23 januari

Ik ben radeloos wat betreft mijn trainerende letselschade afwikkeling.
Ik ben 8 jaar geleden aangereden door twee auto(s) terwijl ik stil stond. De auto(s) met een massa en inhoud van zo’n 3400 kilo, reden mij keihard aan, terwijl ik stil stond. Gelukkig met veel afstand stond ik stil op de bestuurder voor mij, anders was ik waarschijnlijk platgedrukt.

Er volgde revalidatie van 2 jaar. Ik hield er beperkingen aan over. Allemaal officieel gerapporteerd door revalidatiecentrum, KNO-arts en optometrist. Ik had een WAD 2/3 met daaruit voortvloeiend PTSS, slaapstoornis, gehoorbeschadiging en tinnitus, fixatie disparatie horizontaal en verticaal. Plexus Brachialus letsel en whiplash(nek). Als gevolg van dit ben ik gedeeltelijk arbeidsongeschikt geraakt. Voorschotten worden en werden niet op tijd verstrekt en de laatste was 2 jaar geleden, terwijl mijn totale schade enorm is. Ik zat bij Jurilex en dat ging over naar een ander (drama). Ik heb zeker 20 keer gevraagd om af te wikkelen. Ik word als vuil behandeld door Nationale Nederlanden en Dekra. Dat zijn degenen die mijn schade moeten vergoeden. Alle informatie die is aangeleverd moffelen ze weg.

Er wordt respectloos met mij om gegaan. Ik heb mijn verhaal nu voorgelegd aan een persoon van de 2e kamer met wie ik in contact sta. Ik hoop op hulp van de letselschaderaad. Nationale Nederlanden zou moeten optreden als derde schuldeloze regeling, maar is al 5 jaar in ruzie met elkaar en ik zit ertussen. De schade is klip en klaar, met bewijs en erkend en bekend door de twee daders. Rest mij nu een rechtszaak aan te spannen en over te gaan tot publiceren in een dagblad. Het schandalig hoe wij in Nederland worden behandeld door deze verzekeraars.

Ger schreef op 1 november

Ik ben vier jaar geleden aangereden op een zebrapad. Ik gaf voorrang aan een bus die van de linker kant kwam en werd een paar meter verder door een auto aangereden die van de rechter kant kwam. Met verbrijzelde (6 stukken) knie het ziekenhuis in. Gips en naderhand operatie en nog twee keer geopereerd. Ik kwam in contact met Columbus letselschade, en de zaak is perfect afgewikkeld. Ook ik ben op zoek geweest bij een andere verzekeringmaatschappij, maar kwam erachter dat die samen spelen met de tegenpartij. Columbus is onafhankelijk dus mensen weer gewaarschuwd.

Ger schreef op 1 november

Beste Daan, ik heb voor jouw een tip. Neem contact op met Columbus letsel schade in Assen. Deze zijn beren goed. Ik heb er zeer goede ervaringen mee.

Chris schreef op 31 oktober

Ik heb 4 jaar geleden op 23 maart een ongeval gehad. Na overleg met slachtofferhulp een advocaat gezocht en gevonden. Ik kwam de naam Columbus tegen en dat sprak mij aan. Ik ben in deze zaak begeleid door Ton Snijder. Hij is een zeer krachtig persoon en dus ook zijn werk heeft daar een goede invloed op. Ik wilde het verschillende keren opgeven, maar Ton Snijder wist op een duidelijke manier mij te overtuigen om door te gaan. Wij hebben erkenning gekregen dankzij Ton Snijder. Ik wil mijn dank uitspreken aan Columbus. Een goed Team en een goede begeleiding is mijn ervaring.

Ger schreef op 28 oktober

Hier even een bericht over Columbus letsel schade in Assen, geweldig. Maar even hoe dat het kwam dat ik ze nodig had. Ik reed op mijn fiets na het werk, kreeg bij de oversteek van een kruising met zebrapad voorrang van een bus, maar bij het oversteken werd ik geschept door een auto, die me van rechts aanreed, belanden 3 meter verder op in een grasveld langs de weg, knieschijf in 6 stukken. Dus ziekenhuis, gips, spalk, 3 operaties voordat het weer een beetje ging. Wel einde werk (wia ).

Maar ik kwam in contact met een letsel schade man, en die zou het wel regelen. Maar wat ik niet wist dat hij samen werkte met de verzekeringsmaatschappij ( dus je voelt hem al). Je krijgt niet waar je recht op hebt. Ik heb toen contact gezocht met Columbus letsel schade, en dat was mijn geluk. Want toen de Heer Koops bij me kwam, nam hij alles door met mij en ik kwam erachter dat er bij die andere niets van klopte en dat ik veel te weinig kreeg (vergoeding).

De zaak werd in behandeling genomen door de heer Koops, er werd direct een voorschot overgemaakt, en de zaak is HEEL netjes af gewerkt. Ik ben zeer tevreden en gelukkig over de afwikkeling van mijn zaak. Ik ben D.H.R. Koops ook zeer dankbaar voor het behandelen van mijn zaak. Hij is een man die weet waar hij over praat. Hij is zeer correct, en een vakman op zijn gebied. Mensen even dit als TIP: GA NIET met een verzekeraar in zee, als u een letsel schade heeft, maar ga naar Columbus Letsel schade Assen, maak een afspraak en de heer Koops komt langs. Ik heb zelf de ervaring in mijn vriendenkring die wel met een verzekeraar in zee gingen via de rechtsbijstand en zwaar getild zijn. Op vergoeding met name. Dus een gewaarschuwd iemand telt voor twee. Het gebeurt echt. Maar deze mensen zijn echt goed bezig.

Daan schreef op 19 november

Wie kan mij een goede letselschadeadvocaat in Alkmaar en omgeving aanraden? Ben al 12 jaar bezig met een geschil met de aansprakelijke maatschappij.
Alvast bedankt

Dilemma schreef op 16 november

Hallo allemaal. Ik heb een hersenletsel opgelopen. Ben 100 procent afgekeurd en 32 jaar oud. In begin 2009 krijg ik een ongeluk met de auto en de ander is schuldig. Schuld wordt ook erkend door de tegenpartij. Sinds 2017 ben ik afgekeurd en heb ik een eindstadium bereikt. Nu heb ik een bod gekregen en afgewezen, omdat het verschil van hun en mij te groot was. Nu heb ik een mail teruggekregen dat het bod is ingetrokken. Ze willen opnieuw testen gaan doen. Mijn vraag is: mag dit zo maar? En wat moet ik doen?

Iw schreef op 25 oktober

Mijn ervaringen met Medas als intermediair, ingeschakeld door een schadeverzekeraar.

Ik werd door de firma Medas benaderd met een summiere uitleg en het verzoek machtigingen te ondertekenen. De Nationale Nederlanden heeft er maanden, met de eigen medische afdeling, over gedaan om geen conclusie te kunnen trekken of de claim een ongeval was of fysiek falen. Gezien het pakket opdrachten die het bedrijf aanneemt heb ik mijn twijfels. Heeft iemand ervaring met dit bedrijf of met het buitenplaatsen van een zaak door de verantwoordelijke verzekeraar.

Sander schreef op 25 september

Mijn echtgenoot werd recent vervoerd van verpleeghuis naar groot Amsterdams ziekenhuis SEH, spoedeisende hulp, wegens val uit bed en bewusteloos. Aldaar werd niks vastgesteld. Neurologische testjes werden wel gedaan en daarop werd NIET MEER GEREAGEERD, door mijn partner. De arts was vijandig naar mij toe, toen ik over mijn echtgenoot informatie gaf. We waren er ca. 7 uren en al die tijd gebeurde er nauwelijks iets. Die SEH-arts deed de bekende testen waaruit dwarslaesie kan worden begrepen. Hij vroeg mijn partner: “Voelt u dit?” en kriebelde onder de voeten. Die arts zei: “Hm, geen antwoord”.

Hij liep weg. Partner was kort uit coma en klaagde over nekpijn. Ik ging dat vertellen aan het drukke personeel en die vonden dat ik moest ophoepelen. Op een gegeven moment was mijn partner in coma en kon zich niet bewegen, net zoals hij dit meldde bij binnenkomst op die SEH.

Ik verloor elk contact. Dit meldde ik ook. Enige uren later kwam er een ambulance en werd mijn partner teruggebracht naar het verpleeghuisafdeling ‘geriatrische revalidatie’. Daar lag deze urenlang bewusteloos en riep er een bekende bij. Deze constateerde ook een coma.
Het kostte ons uren tijd om hem terug te krijgen naar die SEH. De 3de ambulancerit op één dag. Hij kwam in dezelfde cabine terecht. Ik werd er verjaagd en ging naar huis, diep in de nacht en werd vrijwel aansluitend gebeld om terug te komen. Er was een dubbele cervicale dwarslaesie gevonden, die spoedoperatie tot noodzaak maakte en mijn groen licht was daarvoor nodig. Ik gaf dit licht tenslotte.

Partner ligt sedertdien verlamt in bed en wordt een kasplant. Ziekenhuis neemt geen verantwoordelijkheid hierin, mede in de bekendheid met mijn eindfase kanker.
Dit slechte ziekenhuis maakt vaker fouten en komt er alweer mee weg.
Krant gebeld. Die doen er niks mee. Heb mijn hoop gevestigd op Hoofdofficier van Justitie, maar of die er iets mee doet? Wie heeft de Gouden Tip voor mij? Deze moet leiden naar bekendmaking van deze horror. Ik wil dat ons land bekend wordt met deze gruwelijke praktijken. Dus geen geld.

Merel schreef op 12 september

Ik heb na een behandeling voor couperose bij eenschoonheidsinstituut littekens overgehouden aan de behandeling, het is gaan ontsteken,mijns inziens door een overkill aan laserstralen op één deel van de neusflank.Ik heb vaker dergelijke behandelingen gehad en nooit problemen gehad. Wat moetik doen? Bij wie kan ik me vervoegen voor hulp?

Niet deze’ schreef op 9 september

Eén goed advies voor iemand die letselschade heeft geleden: ga niet in zee met LETSELVERHALEN Terneuzen! Deze firma stelt het heel leuk voor, maar als het er op aankomt vullen ze alleen hun eigen zakken en je krijgt achteraf nog een leuke financiële aderlating van ze zodat van het schadebedrag dat je krijgt je misschien met veel geluk 10% over houdt, zodat de directeur weer een nieuwe villa met een Porsche kan kopen.

Ik kan het weten want ik heb ze gehad als advocaat. Voor de rechtszaak beloven ze de hemel. Tijdens de rechtszaak trekken ze alleen maar de schouders op en zeggen ze: neem de deal. Alleen vergeten ze te vertellen dat ze de kosten niet op de tegenpartij verhalen, maar op jou. En i.p.v. dat je geld krijgt, ontvang je een deurwaarder met hun rekening zodat van de schadevergoeding een bedrag over blijft waar je alleen nog een ijsje kan van kopen, en zij een nieuwe auto.

P. schreef op 6 juni

Ik heb in september een bedrijfsongeval gehad door een val in de trein doordat de trein opeens hard door een wissel ging en ik viel met mijn linkerzijde op een leuning van een stoel daardoor had ik mijn mild, nier en binnenwand van mijn buik gekneusd en 3 ribben gebroken. In mei kreeg ik er weer last van en loop sindsdien ziek thuis. Ik heb diversen opnames in het ziekenhuis gehad. De laatste die ik heb gehad was op afgelopen mei en toen heb ik 5 dagen lang Ketamine gehad door mijn lichaam heen.

De toekomst voor mij is nu om van de pijn af te komen. Dat ik iedere half jaar een opname krijg van 5 dagen om steeds de Ketamine door mijn lichaam te krijgen. Nu is mijn vraag, ik loop nu een jaar thuis en mijn baas gaat mijn korten op mijn salaris naar 90 % dat is voor mijn een hoop geld. Mogen ze dit doen na een bedrijfsongeval en hoe zit het voor de toekomst als ik de Ketamine iedere half jaar krijg, mijn leven lang. Dit is op dit ogenblik voor mij heel belangrijk, anders heb ik de hele dag heel veel pijn. Wat zijn mijn rechten na mijn bedrijfsongeval?

Slachtoffer in de problemen schreef op 24 oktober

Allianz helpt moedwillig slachtoffers van een ongeval financieel in de problemen.

Ik heb al eerder een bericht geplaatst dat Allianz. Voornamelijk over de behandelaar van mijn dossier de ‘heer’ E. Bogers die uitbetaling van een voorschot onnodig aan het rekken was. Dit terwijl de gewoonte is dat een voorschot gestort dient te worden als er financieel gemis is en voordat er daardoor financiële problemen (schulden enz) ontstaan bij het slachtoffer.

De ‘heer’ E.Bogers heeft tot op heden nog steeds geen voorschot overgemaakt, terwijl hij al enige tijd de benodigde info heeft ontvangen voor wat betreft het financiële gedeelte. Het is ondertussen bijna 6 weken geleden dat een voorschot is aangevraagd. De heer Bogers heeft in die 6 weken erkend dat er financiële problemen zijn en groter zouden worden. Maar dat heeft E. Bogers er niet van weerhouden om te zorgen dat mijn financiële problemen groter zouden worden. Daardoor heb ik 1,5 week op water en brood moeten leven.

De ‘heer’ E. Bogers van letselschade advies bureau TACT te Dongen (ook op freelance basis tegelijk bij Allianz verzekeraar werkend) interesseert totaal niet hoe de situatie van het slachtoffer is, terwijl hij bij zijn eigen bureautje zogenaamd deze slachtoffers zo goed als mogelijk bij zal staan en tegelijk bij Allianz slachtoffers zo ver mogelijk de put in wil trappen. Het toppunt van schijnheiligheid en spelen met de levens van slachtoffers. Misschien denkt de ‘heer’ Bogers dat de bijbel rondom hem is geschreven.

Maar ondertussen nog steeds geen voorschot ontvangen, dus niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk niet helemaal fris. Hartelijk bedankt E. Bogers. Advies voor slachtoffers: TACT Dongen op zwarte lijst letselschade bureaus.

Slachtoffer in de problemen schreef op 13 oktober

Ik zit nu al twee jaar thuis door een bedrijfsongeval en zit sinds kort daardoor in de bijstand. Aansprakelijkheid is genomen door het bedrijf waar het ongeval heeft plaatsgevonden, dus de verzekeraar van tegenpartij behoort gewoon voorschoten te storten indien financiële situatie waarin het slachtoffer verkeerd zodanig is verslechterd dat achterstanden in huur, energie e.d. krijgt. Aegon/ Allianz is al bijna 5 weken geleden verzocht om zo spoedig mogelijk een voorschot over te maken om de achterstanden weg te werken om zo eind van de maand de vaste lasten en aflossingen en huishouden te kunnen betalen.

Nu blijkt dat de behandelaar van mijn dossier bij Allianz verzekeraar daar op freelance basis te werken en zelf een letselschadebureau te hebben namelijk TACT letselschade en juridisch advies te Dongen. En deze meneer Edgar Bogers maakt mij het leven zuur door zo lang mogelijk de uitbetaling van een voorschot te rekken waardoor ik nog verder in de financiële sh*t terecht kom en zelfs geen geld heb voor boodschappen voor de komende 2 weken.

Bij TACT staat hij zogenaamd de slachtoffers in alles bij, niks is deze meneer te gek om de slachtoffers zo goed en kwaad als het maar kan te helpen, door indien nodig financiële bijstand te verzoeken aan de verzekeraar van de tegenpartij, enz.
En deze meneer Edgar Bogers freelancet nu gewoon bij grote verzekeraar Allianz / Aegon om het juist de slachtoffers het leven lekker zuur te maken door onnodig lang rekken van voorschoten uitbetalingen door bijvoorbeeld keer op keer om info te vragen die totaal niet relevant is op het moment voor uitbetaling van het voorschot. En zelfs als je dan netjes de info verstrekt verzint hij wel weer wat nieuws wat hij aan info nodig heeft.

Een maand geleden is er een verzoek ingediend bij Allianz / Edgar Bogers voor een voorschot, het is nu een maand later en nog steeds geen concreet bericht ontvangen van meneertje Bogers dat het voorschot zal worden overgemaakt. Dus deze verzekeraars/ E. Bogers zorgen ervoor dat de slachtoffers die het lichamelijk en geestelijk al moeilijk genoeg hebben financieel nog verder de grond in te duwen.

WEER EEN KLASSE VOORBEELD VAN ACHTERBAKS / SCHIJNHEILIG GEDRAG VOOR ALLEEN MAAR HET EIGEN GEWIN. Met de slachtoffers van ongevallen spelen ze voornamelijk alleen maar een vies spelletje. WELKOM IN NEDERLAND, waar de regering grote bedrijven overal vrij in laat.

Linda schreef op 23 april

Letselschade na opzettelijke medische misser.
Ik werd acht jaar geleden geopereerd bij een Ziekenhuis te Utrecht. Een kijkbuisoperatie i.v.m. grote galstenen en ontsteking. Ik heb daarbij een infectie opgelopen en dat kwam in de 2e nacht na de operatie thuis tot uiting in de vorm van een abces aan de binnenzijde van de buikwand.
Het stond op knappen en voelde me echt doodziek. Ik belde het alarmnummer van het ziekenhuis, maar men beweerde bij hoog en laag dat er niemand was die mij zou kunnen helpen. Dat werd tweemaal beweerd en ik had nog maar weinig tijd of het zou openbarsten in mijn buikholte. Ik vroeg toen om een ambulance, zodat ik dan naar een ander ziekenhuis zou kunnen gaan…en daar werd furieus op gereageerd dat ze geen machtiging hadden… Er kwamen nog een aantal onvriendelijke woorden en vloeken en de verbinding werd verbroken… Laat ik nu niet de enige patiënt zijn die dat overkwam! Maar wel een van de zeer weinigen die thuis buikvliesontsteking overleefde. Het speelde al heel wat jaren en honderden doden. Ze staan nu onder verscherpt toezicht… Het is op het web te vinden.
Omdat het de doofpot in ging heb ik het gepubliceerd in een boek. “De dood heeft geen tranen meer” door Linda Buitelaar. Het kan voor sommigen erg confronterend zijn. En iedereen die door hetzelfde is getroffen kan via de email contact opnemen. Ook nabestaanden zijn slachtoffer. Dat was ook mijn drijfveer. Niemand mag in de doofpot verdwijnen

Lars schreef op 19 december

Afgelopen zaterdag is mijn vriendin op straat aangereden door een scooter terwijl zij overstak. Zij heeft daaraan een gebroken bovenbeen opgelopen. Zij is diezelfde dag nog geopereerd en is nu revaliderende. Ik heb bij de politie een formulier gekregen met de informatie van de scooterrijder en zijn kenteken. Mijn vraag is wat ik nu stap voor stap moet doen? Ik las dat je de aansprakelijkheidsverzekering van de scooterrijder aansprakelijk stelt. Maar hoe doe je dat? Met wie neem ik eerst contact op?

L.R. schreef op 14 december

Ik heb op 9 juli mijn ring vinger gedeeltelijk verloren tijdens mijn werk. Nu krijg ik op 6 december een brief betreffende de te ontvangen schade vergoeding. Er staat echter in de brief het volgende vermeld. ‘Omdat het hier een verzekering betreft waarvan de werkgever de premie heeft betaald en u de uitkering ontvangt, is de verzekeraar verplicht belasting in te houden.’ Dit houd voor mij in dat er een behoorlijk bedrag afgaat . Mag dit?

S. schreef op 22 oktober

Bij ons op school hebben we sinds de grote vakantie de (soort van) afspraak dat kinderen in een hoge boom mogen klimmen. De takken hangen boven een hekwerk met prikkeldraad en de kinderen gaan zo hoog als de eerste (tot 1,5x) verdieping van een huis, zonder beveiliging. Ik voel me hier niet prettig bij als leerkracht, want stel dat er een kind valt en in het minst erge geval een arm breekt. In de gymles moeten er overal matten onder en alles moet goed vastzitten en in dit geval is het “eigen risico” van de kinderen. Ik vind dat sommige kinderen dit niet goed in kunnen schatten, maar daar zijn de meningen bij ons op school over verdeeld. Nu heb ik het gisteren in de vergadering weer ter sprake gebracht en is nu tot nader orde “wel in de bosjes, niet in de boom” de regel. Ze willen nu klimlessen gaan geven en waar kinderen rekening mee moeten houden aan de kinderen gaan leren, maar nog steeds zonder veiligheidsmaatregelen. Er waren ook een aantal ouders die het er niet mee eens waren, dat de kinderen in de boom klimmen. Nu is mijn vraag… wat als een kind valt en een dwarslaesie oploopt of in het ergste geval overlijdt? Ik zou het mezelf nooit vergeven. Wie is dan aansprakelijk? Ik kan hierover niks specifieks vinden op internet, alleen over gymlessen en ondeugdelijk materiaal (daar vind ik dit overigens wel een beetje bij horen). Wanneer ik buiten moet lopen, mag ik dan de kinderen uit de boom halen, omdat ik dit niet onder mijn verantwoordelijkheid wil toestaan? De directeur zegt dat we dan 1 lijn moeten trekken, maar ik wil hier niet in meegaan als dit straks alsnog mag. Mag ik dit dan weigeren?

Z. schreef op 10 oktober

Ik heb vorige week een lichte aanrijding gehad. Terwijl ik voor het stoplicht stond te wachten is er een vrachtwagen lichtjes achter op mijn bumper gereden terwijl ik voor het rode stoplicht stond te wachten. Ik had hierna toch wel wat last van mijn nek en schouders. Ben hier ook mee naar de huisarts geweest en die had mij pijnstillers voorgeschreven. Ik ben de andere dag ook 1 dagje thuis gebleven van mijn werk. Maar mijn baas wil nu voor die ene dag dat ik niet ben komen werken mijn schadeformulier hebben en een schade claimen bij de veroorzaker van mijn aanrijding voor die ene dag dat ik niet ben komen werken. Mijn vraag is, mag mijn baas dit doen voor die ene dag afwezigheid?

Letselschade fixing schreef op 23 september

Nationale Nederlanden is één van de grootste kartelboeven die Nederland rijk is als het om letselschade gaat. Ondergetekende heeft in mei licht letsel opgelopen vanuit een kopstaart botsing op een rotonde. Halverwege juni kreeg ondergetekende ook te maken een zware aanrijding en diens auto raakte daarbij total loss omdat de auto met 80 km op een kruising werd aangereden.

Gekneusde ribben last van mijn nek en zware hoofdpijnen waren het gevolg. De aansprakelijkheid werd door het gepeupel eerst niet geaccepteerd maar later wel omdat er ook politie ter plaatse was geweest en alles op het schadeformulier stond vermeld. Ondanks dat de aansprakelijkheid werd erkent bleef Nationale Nederlanden vergoeding van de letselschade weigeren. Tot tweemaal toe heeft ondergetekende een advocatenkantoor op dit tuig losgelaten maar tot nu toe zonder enig resultaat. Nationale Nederlanden en ook andere verzekeraars hebben predispositie en pre-existentie als uitvluchten om aan elke schadeclaim te ontkomen.

De enigste mogelijkheid die je hebt is om naar de rechter te stappen maar het smerige tuig van Nationale Nederlanden weet als geen ander dat een heleboel mensen de rechter niet kunnen inschakelen vanwege de kosten. In mijn geval zou een deelgeschil misschien uitkomst kunnen bieden maar helemaal zeker is dat niet. Ik ga wel klaagschrift indienen over de verzekeringsdeskundige van MEDAS bij het Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg omdat deze een rapportage heeft geproduceerd waarmee Nationale Nederlanden een andere uitleg kan geven aan de rapportage. Nationale Nederlanden weigert zelfs inzage in de dossierstukken en dat mag eveneens niet!
Het wordt de hoogste tijd dat alle letselschadeslachtoffers eens een vuist gaan maken en een belangenvereniging gaan opzetten want die ontbreekt in het geheel. Het is absurd dat een letselschadeadvocaat of belangenbehartiger verdient aan de ellende van u en mij. Verzekeraars betalen liever 10.000 euro aan een advocaat dan 10 euro aan een letselschadeslachtoffer. Ondergetekende zal de verzekeringsmaffia blijven bestrijden tot ik er dood bij neerval.

Het klinkt ongelofelijk maar verzekeraars doen net alsof zij keurige ondernemers zijn! Voor het maffiawerk zetten ze de meest ordinaire advocatenkantoren in zoals Kennedy van der Laan die niet vies zijn van letselschadefixing. Oh ja om te voorkomen dat u als lezer een verkeerd beeld krijgt vanwege ‘meerdere schades’ vertel ik u dat ik 30 schadevrije jaren heb waarvan er 23 op één en dezelfde royementsverklaring staan.

Ongeval schreef op 29 augustus

Op 9 maart werd ik aangereden met mijn fiets. Een vrouw kwam langs mij opgereden, gooide haar auto in de achteruit (zag me niet), keek me aan, zegt sorry, rijdt naar voren en opnieuw naar achteren en schept mij van de fiets… het licht ging uit! Dame in kwestie heeft schuld erkend. Via de fiets verzekering kreeg ik een advocaat voor letsel. Klachten van duizeligheid, nekpijn en pijn in de knie. Hoofdpijnen bleken hersenkneuzing en whiplash te zijn, met alle problemen van dien. Knie operatie om het stuk gemaakte te repareren. Door alle letsel afhankelijk geweest van hulp bij huishouden en mijn kinderen, maar ook vervoer e.d. naar artsen. Tot op heden een kleine onkosten vergoeding gekregen. Mijn knie is nooit meer herstelt, moet zelfs twee jaar later een prothese. Ook mijn herstel rondom mijn hersenkneuzing en nekletsel verloopt langzaam en is nu eigenlijk aan het einde van het herstel. Ik zal me erbij moeten neerleggen dat sporten en leven zoals ik daarvoor deed nooit meer zal kunnen! Nu heb ik al die tijd dezelfde advocaat. De tegenpartij wijst nu op een eerder ongeluk, waarbij ook schuld erkend was. drie jaar eerder ongeveer…
Hier liep ik letsel op en na behandelingen nooit geen klachten meer gehad. De tegenpartij van 2015 verwijt nu dat ik geen recht heb op vergoeding omdat ik het verhaal van 2012 heb verzwegen. Dit is nooit bewust gedaan, was nog vol van alle lichamelijke en tevens psychische klachten die eruit het ongeluk waren gekomen. Nu blijft men aan het trekken en ben ik ten einde raad, alle gemaakte onkosten heb ik zelf moeten betalen, de zorgdagen van mijn partner hebben zelfs meegewerkt tot zijn ontslag. Wat moet ik doen?

Anita schreef op 3 mei

Mijn doucheputje loopt niet goed af , zodoende moet ik geregeld (via de woningbouw) een bedrijf bellen om de boel komen te ontstoppen. Vorige week liep het water weer niet door en ben ik uitgegleden en heb ik mijn pols gebroken. Ik maak nu veel kosten voor het ziekenhuis en vraag me af wie ik aansprakelijk kan stellen en wat ik kan verwachten.

Be schreef op 15 februari

Ik heb vier moedervlekken verwijderd door een plastisch chirurg. Deze beloofde mij een mooie nette genezing. De vier wonden zijn lelijk genezen (bevestigd door twee andere artsen) en zitten in m’n gezicht en decolleté. Kan ik smartengeld / schadevergoeding eisen, zo ja; hoeveel?

Jolanda schreef op 12 februari

Een paar dagen geleden heb ik mijn enkel gebroken. De huishoudelijke dienst van het ROC Tilburg had zeep geknoeid op verschillende plekken op de gang, en deze niet opgeruimd. Ik ben hierdoor uitgegleden waarbij mijn enkel omzwikte. Hierdoor ben ik heel hard gevallen. Kan ik de school ROC hiervoor aansprakelijk stellen? Ik ben hierdoor enkele maanden uit de running en heb nu natuurlijk ook de medische kosten.

Chris schreef op 9 februari

Ik heb zopas een ongeval gehad op de parking van supermarkt Action. Ik ben daar neer gegaan op het ijs met mijn mountainbike en heb mijn heup gebroken. Ik wil de Action aansprakelijk stellen voor mijn lichamelijke schade. Wie weet hoeveel ik aan schadevergoeding kan krijgen?

Voncken schreef op 9 februari

Vanwege het feit dat ik een medische geschiedenis heb, werd een ‘onpartijdig’ orthopedisch onderzoek verricht. Ik mocht kiezen uit een viertal orthopeden, aangedragen door verzekering tegenpartij, voor zover onpartijdig. Nu is dit verslag compleet in mijn nadeel uitgevallen door een zeer fantasierijke orthopeed.
Bijvoorbeeld. Ik heb een slappe laesie aan mijn linkerschouder, dit komt volgens hem omdat ik al meermaals aan mijn schouder geopereerd ben. Voor ongeval niks te zien op MRI, na ongeval wel, dus met niks te doen heb ik op eens een slap laesie??? Mijn linker duim was na reconstructie net een paar dagen uit het gips toen het ongeval gebeurde. Moest na het ongeval nog 2x gereconstrueerd worden, maar kon niet ongevalsgevolg gezien worden. Nekpijn had ik een aantal jaren geleden ook al, dus er kan geen sprake van whiplash zijn, volgens hem. Enz, enz, enz.

Dat ik tijdens het onderzoek kapot ging van de pijn, omdat ik 2 dagen ervoor door mijn rug was gegaan, ging totaal aan hem voorbij. Tijdens zijn neurologisch onderzoek kon hij enkel een geval van spit concluderen, dat ik een zware hernia had, waaraan ik inmiddels geopereerd ben, is hem niet opgevallen, zelfs niet nadat de linker achillespees niet op het kloppen van zijn hamertje reageerde. Hij vermeldt zelfs in zijn verslag dat deze niet meer reageerde, wat waarschijnlijk komt door een hernia 4 jaar geleden. Ik kan zo nog wel ff doorgaan over dit 33 pagina tellende leugen verslag. Maar mijn vraag is nu, wat kan ik hier nu nog tegen doen?

RC. schreef op 24 januari

Ik heb op 25 mei een aanrijding gehad. Verzekering tegenpartij heeft al erkend. Ik heb de verzekering gelijk op de hoogte gesteld van mijn klachten aan mijn linkerschouder. Uit echo is gebleken dat ik schade aan mijn schouder heb opgelopen door de aanrijding. Ik heb een eigen afhaalrestaurant die redelijk goed begon te lopen. Deze had ik op dag van de aanrijding net 7 maanden. Door de pijnlijk klachten aan mijn schouder kan ik de zaak niet meer draaien en is deze inmiddels al bijna 7 maanden dicht. De inkomsten derving is door mijn boekhouder vastgesteld op 30.000 euro gemiddeld (excl).
Nu kan ik de zaak helemaal niet meer openen omdat ik niet over de financiële middelen beschik. Ik ben dus failliet! De verzekering beweerd nu dat ze niet hoeven uit te betalen omdat ik pas na 2 maanden naar de huisarts ben geweest. Wat overigens niet helemaal waar is. Hoe dan ook, ze waren onmiddellijk op de hoogte van de pijnklachten. Ik word inmiddels mijn huis uit gezet, mijn auto is in beslag genomen, geen gas, licht, water in huis omdat ik geen inkomsten meer heb. Ik heb al een advocaat en deze zegt dat ze niets meer kan doen met die beslissing van de verzekering?
Gr RC

Bastiaan schreef op 8 januari

Beste mensen,
Ik ben een jaar geleden geopereerd aan een hernia in de onderrug. Na de operatie ging het herstel vrij snel, ik was goed aan het revalideren en de klachten werden met de dag minder. Nadat ik eindelijk zelfstandig naar buiten mocht (6 weken na de operatie), ben ik op mijn fiets door een automobilist aangereden die een parkeerplek wilde verlaten. In eerste instantie dacht ik dat er niks ergs aan de hand was. Maar na een kleine 10 minuten voelde ik enorm veel pijn in mijn arm en been. Ik ben meteen doorgegaan naar het EHBO. Hier bleek ik zwaar te zijn gekneusd aan mijn arm en been. De rugpijn keerde ook weer terug nadat ik thuis kwam. Veel pijn in de rug en mijn been. Ook heb ik door deze klachten niet mijn sollicitatieprocedure kunnen afronden. Voor de pijn in mijn arm, pols en rug word ik behandeld. Ook psygisch ben ik aangetast door het ongeval. Ik heb een letselschade advocaat ingeschakeld en ik vraag me af of er ook hier mensen zijn die hier ervaring mee hebben, hoe verliep de zaak en wat kan ik hiervan verwachten?
Groeten Bas.

Katie schreef op 7 december

Door plaatsing van ondeugdelijk materiaal tijdens een oogoperatie is mijn rechteroog zwaar beschadigd met (al vele jaren) ernstige gevolgen op velerlei gebied. Ik zou graag informatie ontvangen met betrekking tot het traject dat ik het beste kan bewandelen om mijn materiële en immateriële schade vergoed te krijgen.

Alexia schreef op 28 november

Hey, ik ben vier jaar geleden uitgeschoven met de fiets onderweg naar mijn stage. Hierdoor heb ik een dijbeenbreuk opgelopen, waar ik op deze moment nog steeds last van heb. Zo kan ik nog altijd niet goed slapen op die kant en nu met het fantastische weer heb ik alleen maar meer pijn. Nu heb ik een brief gekregen van de verzekering van de school dat zij mij een éénmalig bedrag willen uitschrijven voor mijn ‘blijvende invaliditeit’. Dit bedrag is echter zo laag dat iedereen er gewoon eens goed mee zou lachen. Nu was mijn vraag wat kan ik hieraan allemaal doen? Ik heb een afspraak gemaakt met een dokter om dit tegen te spreken, maar wat kan ik nog meer doen? Heeft hier iemand zoiets meegemaakt? Op dit moment is het zelfs zo dat de verzekering weigert om de polisvoorwaarden door te geven aan mij.

Barbara schreef op 23 oktober

Een aantal weken geleden heeft mijn hond iemand verwond. Uiteraard voelen wij ons verantwoordelijk en hebben de verzekering ingeschakeld. Door omstandigheden heeft ze nu ook aangifte gedaan, maar liegt over hoe het gegaan is, ook tegen de verzekering. Wij hebben verklaringen van getuigen die haar verhaal ontkrachten. Wat kunnen wij het beste doen?

Alette Orie schreef op 15 oktober

Schande! De liesbreuk bekkenbodem matjes van onze gezondheidszorg. Materiaal polypropyleen. Kunststof! Ondragenlijke pijn klachten. We betalen afvalbeheersbijdrage m.n hoge kosten over kunststof. Vervolgens stopt onze gezondheidszorg kunststof in een lichaam! Mijn leven is kapot door een kunststof mat! Wie grijpt erin. Moeten er nog meer slachtoffers komen? Ik wil mijn medemens waarschuwen voor deze afschuwelijke, onmenselijke troep! U kunt contact opnemen met mevr Drs Y Simons, gezondheidswetenschapper tevens bestuursvoorzitter Meshed Up tel 0611043926. Bij deze heb ik nu mijn plicht gedaan. De taak ligt nu bij onze minister van volksgezondheid mevr, E Schippers. Is het nou zo moeilijk om er voor te zorgen dat er een verbod komt op deze troep? Voor mij onbegrijpelijk.

Trudy schreef op 4 oktober

Het wordt tijd dat Medirisk weer eens goed in de Media komt i.v.m. het zeer slecht afhandelen van de financiële schades die opgelopen zijn door de medische misser. Vier jaar geleden was er een uitzending in Tros Radar. Ik zie in elk geval GEEN verbetering en voor mij gaat bijna het 5-de jaar in. Twee keer een voorschot gekregen. Tot nu toe is het daarbij gebleven. Er zijn 2 mensen bij mij thuis gekomen (tot 2x toe dezelfde). De ene is werkzaam voor o.a. Medirisk. De ander voor de rechtsbijstand. In november vorig jaar is er een schadestaat opgesteld. De tussen persoon van Medirisk wil maar zeer weinig van de schadestaat laten uitbetalen. Zelfs smartegeld heeft hij laten vervallen en de extra kosten voor hulp. Nu is nog steeds het eind niet in zicht. Wordt het geld wel bij leven gegeven? Hopelijk komt deze Medirisk weer in opspraak. Dit kan toch niet?

John schreef op 30 september

Geachte Donnie,
Wie eist bewijst. In uw geval zult u dus aan moeten tonen dat uw ziekte te danken is aan werkstress of druk. U zal dat dus via een medisch deskundige aan moeten tonen. Stap 1 ga op een gratis gesprek bij een letselschade deskundige. Die zal uw zaak beoordelen. Ik denk persoonlijk dat u wel kans maakt op vergoeding mits u het medisch kunt bewijzen. Houd er wel rekening mee dat jouw werkgever niet blij zal zijn.

Donnie schreef op 28 september

Hallo, mijn naam is Donnie.
Begin december vorig jaar werd ik onwel tijdens een vergadering en kwam ik in het Ziekenhuis terecht in verband met een hartritmestoornis. Na grondig onderzoek bij de Cardiologie afdeling, bleek dat ik de drager ben van een erfelijke genetische aandoening, maar dat de gerelateerde chronische ziekte (ARVC) echt een consequentie is van stressvolle situaties die ik op mijn werkplaats had ervaren. De werkdruk is namelijk heel hoog en het dreigt echt maar erger te worden.
Dus ik draag nu een ICD-Pacemaker en ik moet meerdere pillen slikken voor de rest van mijn leven, met alle consequenties van dien (denkt U aan leningen, hypotheken, levensverzekeringen, uitvaart enz.)
Mijn vraag is dus: is er hier sprake van een mogelijke schade vergoeding, gezien dat mijn werkgever nog steeds weinig aan de werkdruk doet en dat rond de periode dat ik ziek werd er meerdere mensen werden ontslagen zonder vervangen te worden, terwijl dat wel was aangekondigd?

John schreef op 28 september

Geachte R. Bertens,
Wordt tijd dat je een ander letselschade specialist gaat inschakelen. Wijs naar de gbl.
Meldt bij de tegen partij dat je een spoed deelgeschil procedure gaat aanvragen en tevens een klacht indient bij de letselschaderaad.
Hier een site met info over gbl. Daarin staan ook de termijnen: https://deletselschaderaad.nl/stichting-letselschade-raad/gedragscodes/

R. Bertens schreef op 26 september

Sinds 27 oktober vorig jaar nog steeds geen voorschot of vergoeding ontvangen.
Ik was betrokken bij een kettingbotsing A58. Auto total loss
Ambulance, politie en brandweer ter plaatsen. 7 km file.
Auto met volle snelheid op achterzijde van mijn auto gereden.
Letselschade specialist is hier nu mee bezig.
Tegenpartij Allianz heeft letselaansprakelijkheid nog niet erkend, maar wel schade achterzijde auto.
??????
Moedeloos word ik hier van.
Auto kwijt. Lang revalidatieproces, mijn baan kwijt.
Vele kosten gemaakt.
Blijvend lichamelijk letsel.
En ik kan niets…
Voel me zwaar gedupeerd.

Alberto schreef op 24 september

Hoi, ik ben Alberto en ben 13 jaar geleden geschept door een auto met een snelheid van 80 km/h. Ik ben met mijn hoofd op het wegdek geklapt en was meteen in coma. Ik liep een ernstige schedel hersenkneuzing op,hersenstam kneuzing, met 5 hersenbloedinkjes, 8 weken ziekenhuis, anderhalf jaar gerevalideerd in een revalidatiecentrum. Ik heb een letselschade zaak gehad en mijn belangen zijn behartigd. Maar een dergelijk hersenletsel wordt nooit weer beter, en nu bijna 14 jaar later komen er steeds meer problemen bij. Mijn hypofyse is nu aan het afsterven, met gevolg dat er bepaalde hormonen niet meer aangemaakt worden en gaandeweg zal er niets meer geproduceerd worden. Ik loop nog altijd bij de fysiotherapie voor whiplash klachten en spierspanning in nek schouders. Veel ziekenhuis bezoeken, versleten gewrichten door spierspanning en overbelasting Omdat mijn linker lichaamshelft atactisch gestoord is na verlamming doe ik alles met rechts.

Mijn vraag is ook al is mijn zaak toen afgehandeld, ik zou willen dat een verzekeringsmaatschappij nooit een zaak als dit mag afkopen, ja ik heb een handtekening moeten zetten bij de zaak afhandeling dat ik nooit meer beroep kan doen op de persoon die me aangereden heeft en voor de betreffende verzekeringsgigant. Het zou zo moeten zijn bij dit soort letsel dat de deur altijd blijft openstaan, want ziektekosten 14 jaar geleden en ziektekosten nu zijn niet meer te vergelijken. Het is bij mij de tweede hoogste kostenpost per maand. Ik zit in een sociaal isolement, ik voel me flut en me druk moeten maken over geld. Kwaliteit van leven na het ongeluk geef ik een 4. Ik wens iedereen veel sterkte bij hun geleden schade.

John schreef op 18 september

Geachte Monique,
Het wordt tijd dat je een advocaat/ervaringsdeskundige inschakelt.
Als je schuld erkenning hebt is het kosteloos voor jou.
Gr John

Randy schreef op 12 september

Ik ben Randy 25 jaar heb op 5 juni twee jaar geleden een zwaar ongeval gehad met me brommer. De zon stond heel laag die dag. Ik zag de automobilist niet aankomen van rechts en hij zag mij niet. Meneer is met 70 km per uur tegen mij aangereden, waarbij ik 12 m over de auto vloog en met me hoofd tegen de stoeprand knalde. De man mankeerde zelf niks. Ik ben met zwaar hersenletsel en een paar breuken naar het ziekenhuis gebracht, met spoed. Heb 5 weken in coma gelegen heb er de NAH eraan overgehouden. Normaal werken kan ik bijna niet meer. De man heeft 10.000 euro schadevergoeding gekregen. Ik ben er met een schuld van 29.000 euro achter gelaten en me brommer was niks meer van over.

Was net nog geen 3 maanden zzp’er in die tijd. Ik zal dat werk nooit meer kunnen doen. Me lichaam is snel op en moe. Ben erg teleurgesteld in de gang van zaken. Ze zijden omdat de man van rechts kwam hij onschuldig was, maar ik denk wie is er kwetsbaarder een automobilist of een persoon op de brommer? Ik hoop dat er wat gedaan kan worden en ik een flinke schade vergoeding kan eisen. Zit nu met een bijstand, bewindvoering en een schuld van 29.000 euro. Lekkere gang van zaken, dus ik hoop hier uit geholpen te kunnen worden.

Monique schreef op 8 september

Vorig jaar is er bij mij een auto achterop gereden, ik die reed, er is aan mijn letsel niks meer te doen en loop bij pijnpoli, kan mezelf niet meer douchen en zo en huishoudelijk werk gaat ook niet meer. Mijn bijrijder heeft een whiplash opgelopen en na een jaar nog thuis van werk en 70% verdienen nu, plus de schulden en kosten lopen hoog op door de hoge zf rekeningen en nu zegt de verzekering wij draaien de kraan dicht en ga maar naar de gemeente. Alle contacten worden negatief omgedraaid naar ons en zijn al 14 maanden dagelijks aan het mailen, is dit normaal en wie weet wat ik het beste kan doen.

Diana schreef op 28 augustus

Mijn zoon heeft de eerste dag van de schoolvakantie een ongeluk gehad met een springkussen op een springkussen festival.Het springkussen waar mijn zoon op stond, waaide weg bij een windvlaag. Mijn zoon viel er af, met zijn been tegen een bankje en heeft zijn been toen gebroken op 2 plaatsen. Hij heeft 6 weken in het gips gezeten in zijn vakantie tot aan zijn lies. Eerst 3 weken zwaar gips en toen nog 3 lichter. Hij mocht het niet belasten, en heeft 6 weken in een rolstoel gezeten. Dat houdt in dat we onze vakantie hebben moeten annuleren en dat we als gezin ook niet de dingen hebben kunnen doen die we wilden. Hij kon niet goed spelen met zijn vriendjes, want tja, in een rolstoel achter de ander kids aanrijden die op de fiets crossen. Bovendien heeft hij de hele 6 weken heel slecht geslapen en angst gehad om te gaan slapen. trauma?

Dus zijn wij als ouders ook avonden en nachten met hem bezig geweest. Nu de regelmaat van school er weer in zit en het gips eraf is, gaat het gelukkig beter. Het bedrijf dat het springkussen festival organiseerde is aansprakelijk. Uit onderzoek bleek het springkussen niet goed verankert te zijn. Hun verzekering heeft een voorschot van 1000 euro betaald. Over 5 weken hebben we weer contact na zijn controle afspraak.
Nou hoor/lees ik dat het verstandig is om een letselschade specialist in te schakelen ook in verband met de gevolgen op langer termijn. Iemand ervaring hiermee? Of ervaring met letsel bij kinderen?

Trudy schreef op 20 juli

Op 7 maart 2012 ging mijn enkel dubbel. Deze was behoorlijk dik. De huisarts dacht aan een kneuzing. De voet stond goed. Toch maar een röntgenfoto in het ziekenhuis laten maken. Men zei: niks aan de hand, niet gebroken. Rusten met het been en koelen. De huisarts krijgt van ons de diagnose toegestuurd. Na 2 dagen gillen van de pijn. Naar huisarts. Pijnstillers, koelen en rusten. De pijn werd steeds erger en weer terug naar de huisarts. Mevrouw. ik heb u gezegd… ik geef nu een sterkere pijnstiller. Zo ben ik 3 weken blijven tobben, met veel pijn, dik been, totdat de voet scheef stond. Ik liep met mijn onderbeen naast mijn enkel. Tot mijn knieschijf was het been opgeblazen, ZO DIK! Huisarts gebeld: plaatsvervanger HAIO huisarts in opleiding. Mevrouw in de computer staat NIET gebroken! Ik heb zo een verschrikkelijke pijn. Kon komen. Arts schrok. Weer naar het ziekenhuis voor röntgenfoto’s. Ernstige breuken. Scheenbeen, kuitbeen alles kapot.

Operatie .12 schroeven/twee platen. ’s Avonds naar huis. Veel hulp en op bed. Uitgegleden met de krukken op het laminaat bij het gaan naar toilet. Ik raakte de grond met het geopereerde been. Weer opereren. Daarna voor 9 weken verpleeghuis voor herstel. Naar huis. Hulp, hulp, hulp. Ik werd moe van al die mensen om mij heen maar wel heel aardig!

Na enkele maanden geen botgroei en er was een metaal moeheid. Schroeven gebroken. Opnieuw operatie. Iets uit de heup gehaald en in de enkel gezet in verband met botgroei. Langere schroeven, grotere platen. Pen door de enkel en vastgezet. Na 6 weken pen eruit. Ik was pas met pensioen na 41 jaar hard gewerkt te hebben. Nu moet ik een stap terug doen iin verband met activiteiten/hobby’s. Ben erg veel geld kwijt aan mensen die mij geholpen hebben en het onderbrengen van mijn huisdieren. Bijna al mijn reserves zijn op. Dagenlijk neem ik pijnstillers. Draag orthopedische schoenen. Het is een ramp. Want ik ben een actief mens. Het ziekenhuis/radioloog heeft op papier toegegeven een misser gemaakt te hebben. HAD DE 2 BOTBREUKEN over het hoofd gezien. We zijn nu in juli 2016 en nog steeds geen geld van Medirisk. Hoelang nog? Mijn reserves zijn op!

DIT IS DUS EEN MEDISCHE MISSER!

Marcel schreef op 5 juli

Hallo, ik denk dat dit een heel apart verhaal is gezien het feit dat mensen aardig wat schade hebben opgelopen door werk of een verkeersongeval, wat natuurlijk erg vervelend is. Ik ben nu 44 en ben geboren met holvoeten, doorgezakte voeten en hamertenen. Vanaf mijn geboorte heeft mijn moeder gezegd: “Zijn voeten zijn niet goed”, tegen de arts in het ziekenhuis. Het enige wat zij kreeg te horen is : “Het komt wel goed mevrouwtje”.

Nu… 44 jaar later wankel ik… slecht balans… pijn in mijn voeten… benen rug… noem het hele zootje maar op. 20 Minuten lopen levert mij 3 dagen pijn op, en het vreet energie. Wat resulteert in slecht slapen omdat mijn lichaam ’s nachts bezig is te herstellen. Ik heb diverse ‘orthopedische schoenen’ gehad om alles te kunnen corrigeren wat heel veel pijn heeft opgeleverd en omdat er gewoonweg niet werd geluisterd. Is er nog een mogelijkheid na al die jaren het ziekenhuis aansprakelijk te stellen voor dit ?

Peschen schreef op 10 juni

Is het mogelijk dat ik metéén ter plaatse mijn medisch dossier kan in zien als ik daar om vraag ? Heb ik daar recht op? Zo ja, wat als de behandelaar dan alsnog weigert mee te werken? Ik heb een medisch conflict met een arts. Uit angst dat hij delen uit mijn medisch dossier weg haalt, wil ik geen tijd laten verstrijken en hem de gelegenheid geven het nog snel “aan te passen”.

A.G. schreef op 9 juni

Ik ben 2,5 jaar geleden vanachter aangereden, zaak loopt nog steeds bij een verzekeringsmaatschappij, maar deze wil nu mijn dossier verkopen aan een ander verzekeringsmaatschappij, mag dit zomaar ? Kan een lopend dossier zo maar verkocht worden aan een ander partij?

Aisha schreef op 11 mei

Wat word ik er droevig van als ik al deze verhalen lees. Aan de andere kant is het fijn te weten dat ik niet alleen ben en dat ik niet hoef te denken dat altijd mij alles overkomt. Ik ben een pianist en bij een ongeluk met een scooter (ik op mijn fietsje, hij kwam van rechts en ik stopte, maar hij maakte scherpe bocht en nam mij daarin mee) heb ik mijn arm en pols gebroken. Ik zit nog steeds bij een fysiotherapeut, maar ik kan mijn passie niet meer uitvoeren zoals voorheen (ik heb er vertrouwen in dat het met genoeg liefde en werk weer goed komt). Jullie snappen hoeveel pijn het nog doet in mijn hart en daarnaast hoeveel geld dit mijn scheelt. Ik deed wel eens klusjes hier en daar en speelde met/voor mensen. Gelukkig ben ik goed geholpen door een letselschade advocaat in Zoetermeer, dichtbij huis.
Ik vind het fijn dat ik even mijn verhaal kon delen en iedereen heel veel sterkte met alles! Heb vertrouwen, uiteindelijk komt het goed!
Groetjes Aisha

John schreef op 7 april

In antwoord op Wim. Er is een belangrijke stap die jij kunt ondernemen!!! Wat in jouw geval belangrijk is, dat is de verzekeraar aansprakelijk stellen dat ze nalatig zijn in behandeling op jouw zaak! Geef kort aan wat ze na hebben gelaten.
En dat is onrechtmatig tegen jouw.

John schreef op 7 april

In antwoord op Michael. Heb je al een medisch onderzoek gehad? En is er uitslag in b.i. En UWV waarom niet afgekeurd. Ik weet een bureau die jouw uitstekend zal kunnen helpen en gratis naar jouw zaak kijkt. Dat is jbl&g.

John schreef op 7 april

In antwoord op Leo69. Je hoeft niks te bevestigen je moet de juiste vragen stellen dat is de truc. Kan zijn dat het een gevolgschade is. Tevens de medisch adviseur van tegenpartij zal info willen. Bij de keuringsarts alleen de vragen beantwoorden en niks meer. Laat via dit forum weten als je advies wilt van mij. Ik ben toch 100% afgekeurd door rug letsel en heb mijn zaak afgerond met tegenpartij. Gr. John.

John schreef op 7 april

In antwoord op R v Buel. Ligt eraan ze gaan altijd van netto uit. Je kunt er op wijzen dat je een herberekening wilt. In jouw geval zou ik de NRL inschakelen.

John schreef op 7 april

In antwoord op anoniem. Dit is een moeilijke. Het kan zijn dat het je eigen schuld is. Dat zal een onderzoek moeten uitwijzen. Was het een opdracht van jouw werkgever en heb jij de voldoende technische capaciteit om het professioneel te repareren. Had de werkgever voor de juiste materialen gezorgd?

John schreef op 7 april

In antwoord op Veen. Ik heb nog wel tips. Hebben ze ook bij mij gedaan.
Gr. John.

John schreef op 7 april

In antwoord op Martin. Ik heb daar ervaring mee jij hebt een sterke zaak! Als je tips of advies Wilt laat maar weten. Ik heb met Bechterew en rugletsel mijn zaak tot een succes weten te halen. Heb veel discussies gehad met advocaat en moest uiteindelijk toegeven dat ik gelijk had. Heb het meeste zelf gedaan.

Kyri schreef op 6 april

Frans Joosten Amsterdam is een fantastische advocaat en staat me al jaren erg goed bij.

Iena Tanghe schreef op 5 april

In antwoord op Michael. Kun je contact met mij opnemen heb ook zo’n slechte ervaring met Jurilex zou fijn zijn als we even kunnen kortsluiten.

Woutera schreef op 5 april

Columbus letselschade doet hun werk voor mijn en mijn (uitgebreide) dossier goed!

Wim schrijft op 11 februari

In 2006, net voor of na het verschijnen van de gedragscode behandeling letselschade betrokken geraakt bij een ongeval.
Nu bijna 10 jaar verder er nog steeds verwikkeld in de afhandeling van de schade is mij iets heel duidelijke geworden.
De gedragscode behandeling letselschade is volgens mij geschreven door de gebroeders Grimm. Nadat zij eerder al roodkapje enz. hadden geschreven, nu dit sprookje. Anders is wel dat ze dit keer niet begonnen met;” ER WAS EENS”. Je kunt alleen maar in jezelf geloven

Gos schrijft op 9 februari

Je staat machteloos, ikzelf heb een aanrijding gehad in Frankrijk, tegenpartij heeft schuld erkend wat ook wel duidelijk was, maar de klachten die ik heb worden niet erkend in Frankrijk volgens mijn letselschadespecialist dhr. Schillings.(klachten zijn whiplash en erge hoofdpijn en concentratie klachten). Nu wil hij het verhalen op mijn SVI ASR verzekering, we kwamen toen terecht bij van Ameyde, Nu bijna 4 jaar later heb ik nog geen cent ontvangen en heb heel erg het gevoel dat er belangenverstrengeling is.
Ik zal nu een keuring krijgen bij neuroloog de Meulemeester in Amsterdam (terwijl ikzelf bij Kampen woon)
vraag mij af of deze ook in dienst of betrokken is bij de tegenpartij? Al met al kom je er niet uit, wie kan mij een goede letselschadespecialist adviseren, die niet betrokken is bij SVI, Asr en Van Ameyde?
Gos

Michael schrijft op 3 februari

In 2008 aangereden door een shovel voor stoplicht tijdens werk. Ontslagen omdat ik van achteren was aangereden in bedrijfsauto in proefperiode. Geen baan geen inkomsten, en whiplash klachten. Jurilex ingeschakeld met als resultaat helemaal niks.
Heb zelf voor mijn herstel mogen betalen geen ene cent gezien van tegenpartij. Dochter destijds 2 jaar oud nooit meer kunnen dragen of leuk mee kunnen spelen. Zoontje 2009 geboren idem nooit gedragen of opgetild. Vraag je eigen maar af wat het met je doet als je kind je vraagt papa waarom til jij mij nooit op of draag je mij niet op schouders. Mijn kinderen hebben veel plezier misgelopen.
Contact met Jurilex is er gewoon niet telefonisch contact geschied via secretaresse die vertelt de advocaat belt terug maar niet heus. E-mails worden niet beantwoord. Jurilex is gewoon niet betrokken met slachtoffer. Dankzij het inschakelen van Jurilex is het ellende begonnen bij mij veel boosheid en frustratie dat leidde tot psychotisch verklaring en krijgen van rechtelijke machtiging met medicatie onder dwang. Rechter verklaart dat ik gevaar ben voor mijn omgeving. Ook leuk dat mensen en instanties alleen kijken naar het resultaat en niet naar oorzaak. Hulp krijg je gewoon niet. Van UWV 1 maand ziektewet gekregen want ik was gewoon beter volgens hun. Van sociale dienst moet je gaan solliciteren naar werk dat gewoon niet meer kan, denk aan til en sjouw werk of past bij mijn opleiding. Nu 2016 nog steeds last van die whiplash klachten. En nog steeds mag ik zelf betalen voor mijn behandelingen. Heb gewoon een trauma aan over gehouden. Kan bepaalde namen gewoon niet meer zien want het roept veel negativiteit op.

A.T schrijft op 26 januari

Ik heb al 18 jaar last van RSI (kans) klachten. Ik heb een fulltime baan als administratief medewerker (al 38 jaar)en zit de hele dag achter de computer. Ik ben al bijna een jaar in de ziektewet met telkens opbouwen van uren en weer ziek worden omdat ik het werk niet meer vol kan houden. Mijn werkgever wil maar niet erkennen dat ik RSI (Kans) heb. Ik heb al van alles gedaan, foto’s MRI, jaren lang fysiotherapie, diverse massages enz enz. Er zijn geen afwijkingen gevonden, maar mijn spieren zijn erg verkrampt, heb veel last van een tennis arm, artrose in de handen, triggervingers, zeer pijnlijke nek en rug, zere polsen.
Hoe en waar kan ik erkenning voor mijn beroepsziekte krijgen?
Wie kan mij daarbij helpen?

Leo69 schrijft op 16 januari

Hallo, ik heet Leo en heb in 2010 een bedrijfsongeval gehad. Een niet gezekerde en verankerde werkvloer is omgevallen terwijl ik er op stond. Ik heb daarbij twee ruggenwervels gebroken en er zat een botsplinter los aan mijn heup, verder nog mijn knie en enkel van het linkerbeen beschadigd. Ook bleek na 1,5 jaar dat ik een bil pees had afgescheurd. Dit kwam echter tijdens de operatie aan mijn heup naar boven… Het was in maart 2010, Ik was eind februari net weer hersteld gemeld nadat ik een tijd thuis was geweest omdat in Augustus 2009 mijn vrouw aan kanker was overleden. Na twee jaar ontslagen bij mijn werkgever, omdat ik dus twee jaar ziek was gemeld en mijn werk als timmerman niet meer kon uitvoeren, mede omdat ik zoveel last had van mijn heup.
Tot overmaat van ramp kreeg ik in juni 2012 last van een nekhernia. Dit is nu het hangijzer… De verzekeringsmaatschappij zegt nu dat de nekhernia de cyclus heeft doorbroken. Dat wil zeggen dat ze niet meer het verschil aan verdienvermogen willen betalen omdat ze zeggen dat wanneer ik geen ongeval had gehad ik ook niet meer had kunnen werken als timmerman… Een expertise gehad waarin de neuroloog zegt dat de nekhernia niet ongeval gerelateerd is. Ik zeg op mijn beurt dat de nekhernia wel degelijk ongeval gerelateerd is. Misschien niet van het trauma maar als gevolg van… Ik kreeg slappe spieren en moest in een verkeerde houding (hakje onder mijn linker zool om de pijn in mijn heup op te vangen) lopen… Ik ben op zoek naar iemand die dit kan bevestigen tegenover de verzekering.
Groet Leo,

Nick schrijft op 11 januari

Beste Lady, wat vervelend om van je zoon te horen. Heeft hij hier blijvende schade aan overgehouden? En wat is er verder met die claim gebeurt? Misschien is de beste oplossing om deze vraag te stellen aan advocaten die gespecialiseerd zijn in schade verhalen? Bij mij is er eens heel hard een voetbal tegen mijn hoofd geschoten op straat in Zoetermeer, hier had ik toen een zware hersenschudding aan overgehouden. Hier heb ik toen een schade vergoeding voor ontvangen via een advocaat.

Lady schrijft op 6 januari

Mijn zoon is jaren geleden aangereden op een zebrapad. Gebroken been enz. We hebben toen schadeclaim ingediend. Maar verder niets mee gedaan. Kunnen we nu bijna 18 jaar later nog iets mee doen? Mijn zoon was toen 6 jaar en is nu 23.

Buel schrijft op 3 januari

Ik heb een auto-ongeval gehad ben aangereden door een dronken automobilist heb daar bij een whiplash opgelopen met een hersenkneuzing. Ben zelfstandig ondernemer en nu wordt er gesteggeld over de hoogte van mijn verdienvermogen. Aangezien ik een eigen pand heb is mijn afschrijving om fiscale redenen hoog. Uit deze afschrijving betaal ik mijn aflossing op de hypotheek. Nu gaat de verzekeraar van de tegenpartij uit van mijn netto bedrijfswinst na afschrijving. Dit kan toch niet? Afschrijving is toch alleen een boekhoudkundige ingreep om te kunnen sparen voor herinvestering en zou toch gewoon bij de verdiencapaciteit meegenomen moeten worden?

Brigitte schrijft op 4 september

Ik ben 7 jaar geleden van achteren aangereden op de snelweg door een busje. De bestuurder viel in slaap en ramde mij met 130 km p/u terwijl ik 80 reed op een drukke vrijdagmiddag rond 5 uur. De man die mij aanreed kreeg een proces verbaal, boete en een rijontzegging wegens onverantwoordelijk rijgedrag.. Schuld is bekend door tegenpartij. Ik kreeg binnen 3 weken een betaling van 5 duizend euro en na een paar weken nog een keer 3 duizend. Toen kwam er een radiostilte en heb ik een letselschadeadvocaat in moeten schakelen omdat ik whiplash klachten had en nog heb. De advocaat werk pro deo en heeft zijn zaak op winst aangenomen. Ik loop mank en wederom onder behandeling van een revalidatiearts. Tijdens een zitting bij de rechtbank probeerde de tegenpartij mij af te kopen met nog eens 7.500 euro. Dit heb ik geweigerd.

Dankzij dit ongeluk ben ik alles waar ik keihard voor heb gewerkt kwijtgeraakt. Baan, eigen huis en zit ik zwaar in de financiële sh*t. Afgelopen januari heb ik mijn laatste medische expertise ondergaan bij een psychiater omdat men zeker wilde zijn dat ik mijn fysieke gebreken niet mentaal zou veroorzaken. De psychiater heeft gelukkig vastgesteld dat dit niet het geval is. Nu ligt mijn rapport bij een medisch adviseur en wacht ik op een reactie van mijn advocaat die vervolgens besloten heeft een radiostilte in te lassen. Volgens zijn zeggen zou het maximaal 4 maanden duren eer het afgewikkeld zou zijn. Nou, het lijkt er op dat mijn advocaat de zaak weer laat liggen tot na zijn geweldige vakantie in Frankrijk en ik nog steeds niks af kan sluiten en verder kan gaan met mijn leven. Moedeloos word je ervan. Inmiddels heb ik de letselschaderaad ingeschakeld omdat mijn zaak volgens de nieuwe deelgeschillenwet van 2010 allang afgehandeld zou moeten zijn.
Ik wens iedereen succes met het afhandelen van zijn/haar zaak en reken er vooral niet op dat het snel is afgehandeld. Haak vooral niet af, hoe zwaar het ook is. Verzekeringsmaatschappijen rekken net zo lang in de hoop dat je opgeeft. Krijg waar je recht op hebt!

Noortje schrijft op 4 september

Hallo ik heb 6 maanden geleden bedrijfsongeval gehad rechter middenhandsbreuk 4 weken in gips helaas kreeg ik daarna dystrofie ik heb een schade expert ingeschakeld bedrijf is aansprakelijk maar wil helaas de eigen bijdrage niet betalen dus gaat het bedrijf niet akkoord dus ik weet niet wat er gaat gebeuren de tegenpartij verzekering geeft ons gelijk ik ben benieuwd hoelang het allemaal gaat duren de kosten hopen op fysio, ergo, maatschappelijk werk medicijnen noem maar op hebben jullie ervaring met zo’n situatie?

Hein schrijft op 19 september

ik ben 41 jaar uit België Oostende 2008 werkongeval met blok beton die naar beneden gekomen was op mijn linker hand eerst huisarts dan ziekenhuis na 4a5 weken tot onzweling hebben ze met mij even ronde gereden van Oostende naar Brugge en van Brugge naar Leuven dis allemaal na een 4 tal maanden hebben ze dan een scoop operatie gedaan en 4 maanden revalidatie ben ik dan terug gegaan naar Leuven op controle hadden iets gezien en hebben ze me dan door verwezen naar Pellenberg pijn klink na enkele consultaties hebben ze vast gestald dat het crps was hebben ze dan van alles geprobeerd van medicatie tot biersblock tot ludocaine inspuitingen die laatste helpt iets maar niet lang genoeg pijn stapelde hem weer op nu zouden ze me willen oxe contin dat is morfine pilletjes 3 maal 30mg per dat kan ik niet meer uit mijn bed bijna heb ik onder tussen een andere dokter gevonden die me misschien kan helpen met een neurostimulator dat kost 1600 euro maar crps is niet herkend in België wat nu? De arbeidsrechtbank zegt me niet te betalen en zeggen dat ik moet mijn werk aanpassen, terwijl ik niets kan doen van werk.
dat is onze toffe wetgeving hier in België. Je hebt van alles recht tot je aanvraag doet ? Kom je tot niets. Mijn uit kering als in valide bij ziekenkas is 960 euro maar moet we alles kunnen betalen. Zo erg is het geworden hier in België

Yassine schrijft op 7 januari

Dag allemaal,
Ik wil dus eens mijn verhaal doen. Ik heb een auto ongeval gehad als inzittende passagier. Dus heb ik 2,5 weken coma gelegen en ongeveer 1 maand in kunstmatige coma. Erna ongeveer 1 maand in ziekenhuis gelegen in AZ Groeninge. Dan ben ik overgeplaatst geweest naar revalidatie UZ Gent ongeveer 3 à 4 maanden gelegen altijd maar revalideren terug leren praten, eten, wandelen. Ik zat in een rolstoel en moest zelf een luier dragen zo erg was het, is net als een baby als die word geboren maar dan in zeer snel tempo. Dan ben ik ontslagen geweest uit revalidatie en mocht ik ambulant beginnen gaan, was ook ongeveer 3 maanden, 4 keer per week gaan en dat is al iets van 75 à 80 km heen en terug, dat werd me teveel ben ik dan naar een ander revalidatiecentrum overgeplaatst waar ik nu momenteel nog ga revalideren. In revalidatiecentrum Overleie ga er al ondertussen meer dan een jaar was in het begin eerst ook 4 keer per week en nu sinds een maand of 2 terug ga ik nog maar 3 keer per week.
Ik heb in feitelijk een soort van geluk gehad sommige verpleegster zien dit als een wonder. Ik heb dus nog letsels die overgebleven zijn zoals, fijn motorische dingen gaan heel moeilijk, evenwichtsstoornissen, snel agressief komen, tinnitus aan me linkeroor wat heel irritant is en heel moeilijk geloof me. En de laatste maanden heb ik in me linkerbeen soort van pijn en heb dus een MRI-scan gehad en de dokters zien niks verkeerd, is een soort van neurogene pijn noemen ze dat heel irritant. Gevoel dat er mieren op en onder de huid lopen, onaangename kriebelingen. En nu ben ik nog aan het afwachten wat de dokters gaan doen. Bon dat was mijn medische geschiedenis, en nu mijn financiële situatie. Dus in de tijd toen ik in ziekenhuis lag en moest revalideren had weinige interesse in geld maar nu zet het mij wel aan het denken. Ik kan niks doen in afwachting van me procedure en dat kan tijdje duren zei me advocate. Heb dus in totaal 17500 euro als voorschotten gekregen van de verzekering van de tegenpartij. Wat dus al op is.
En zit ook zonder maandloon normaal gezien heb ik recht op Inkomens vervangende tegemoetkoming maar omdat ik in April een medische expertise heb zeggen ze, ja we kunnen dan pas maandelijks een inkomens vervangende tegemoetkoming geven. Heb 66% en 8 punten van het FOD personen met een handicap dus heb ik eigenlijk recht op een inkomens vervangende tegemoetkoming.
Ik zit alle dagen thuis dus zit alle dagen niks te doen, dus heb ik laatste dagen voor werk gekeken in beschutte werkplaats wegens mijn handicap. Heb ik vandaag gebeld naar me advocate zei ze ja is geen enkele probleem voor te werken in een beschutte werkplaats en via via heb ik gehoord dat dit gevolgen heeft voor mijn schadevergoeding en heb ik haar dit vertelt zei ze ja jij wilt werken toch je moest het maar slim aangepakt hebben met andere woorden. En dat is mijn belangen behartiger? Wat zouden jullie doen in mijn situatie veranderen van advocaat of toch niet? Wat is jullie mening hierover? Hopelijk kan er mij iemand meer vertellen hoe of wat.
Alvast bedankt, Yassine

Catharina schrijft op 17 februari

Is het mogelijk om nog beroep te doen op een afgesloten zaak?
doordat er nog dingen me te boven zijn gekomen waar we het destijds niet over gehad hebben?
En deze een erg belangrijke rol spelen?

Emma schrijft op 30 maart

3 maart jl. ben ik met spoed opgenomen op de hartbewaking, ik heb boezemfibrilleren een hartritmestoornis, met vocht achter mijn longen. Ik ben nog bezig met bewijzen, maar de ECG hartfilmpjes gaven aan dat ik in verleden een hartinfarct heb gehad. Nu is het zo ik ben in 1993 bij mijn huisarts geweest ivm borstklachten, kloppingen , steken, benauwdheid, geen genoeg lucht kreeg, hyperventilatie. Mijn Huisarts heeft me weggestuurd en was niet bereid me te helpen. Ik zat in een slecht huwelijk, scheiding ed. Ik had al psoriasis opgelopen van al die stress. Hierbij heeft hij mijn ook niet bijgestaan, mijn huisarts was helemaal in de ban van mijn ex die mij psychische stoornis had (ik heb en ben hier nooit van in behandeling geweest) ik heb alles zelf de laatste 21 jaar me weer kunnen opbouwen alleen, de pijnen verdwenen. Ook zijn er twee maal in de afgelopen jaren bloeddruk gemeten bij mijn huisarts (vervangende) die al in hypertensie zat, hier heb ik ook nooit wat van gehoord. Ik loop nu poliklinische bij een cardioloog en waarschijnlijk een cardioversie moet gaan doen. Ik ben ook bezig met een nieuwe huisarts, ik heb mijn dossier al, maar zo meteen mijn nieuwe huisarts dan ook, wel met verhalen van mijn ex (ik heb zelf een bief opgemaakt van het gebeuren van die jaren, hoe het werkelijk zat, maar niemand mijn geloofde) Ik vind het heel onbeschoft van een huisarts die zijn patiënt niet waarneemt, maar d’r ex die het gezin mishandelden, mijn in verlatenheid gebracht van mijn klachten, psoriasis, hyperventilatie ( waar ik nu hartfalen van heb, omdat ze uit hun eigen me neergezet had van psychose) mijn in verlatenheid heeft gelaten van hoge bloeddruk(hypertensie) en dat ik met spoedeisende naar ziekenhuis moest op mijn fiets 3 maart afgepeigerd ziekenhuis binnen kwam, terwijl die huisarts die hartfilm al kon zien dat ik hartproblemen heb.

Ik wil kijken of ik de huisarts kan aanklagen i.v.m. nalatigheid als patiënt zijnde en 21 jaar met hartproblemen heb gelopen, mijn in gevaar heeft gebracht hiermee (verder blijf ik nu hartpatiënt van mijn leven, sta nu goed onder controles op ziekenhuis) Maar ik vind dat mag toch niet gebeuren dat een huisarts je aan je lot overlaat, ongeacht wat mijn ex van mijn vind! Ik was hierdoor mijn kinderen kwijt geraakt, omdat ik pijnen had ed. niet meer voor ze kon zorgen. 21 jaar met hartklachten, mag blij zijn dat ik nog geen herseninfarct heb gehad, heb nu wel medicijnen voor alles. Maar dat een ex of zeker een huisarts geen verschil weet van een psychische stoornis (psychose) en hartritme stoornissen vind ik wel heel kwalijk. (terwijl ik zelf studies opgedaan heeft in psychologie-parapsychologie-klinische psychologie-kinderpsychologie-stressmanagement/hantering-life coach eigen zaak. Heb hier allemaal goede resultaten van cijfers!
Wie weet hoe ik eraan kan werken om een huisarts aan te klagen?

Theo schrijft op 11 april

Ik heb me 2 weken terug verwond aan glas tijdens het uitgaan. Ik leunde op een statafel en het glas kwam tot diep (snee breedte 3-4 cm) in mijn rechter arm (ongeveer 10-15 cm onder handpalm). Ik ben 4 dagen erna op spoedoperatie lijst gezet en diezelfde dag geopereerd. Mijn zenuw en pees zijn door en een spier is geraakt. Ik ben 17 jaar en zit in het eerste jaar van de ALO (wil gymleraar worden), maar het is niet zeker of het motorisch helemaal geneest, ik moet een streng “revalidatie schema volgen”. Het kan tot 2 jaar duren voordat ik het gevoel in mijn pink en helft ringvinger terug heb. De situatie na 2 jaar is hoe het de rest van mijn leven zal zijn, sensorisch.

Jurgen schrijft op 11 april

Ik heb zelf ook letselschade ondervonden van een auto-ongeluk. Naderhand bleek dat ik niet de juiste acties had ondernomen na het ongeluk. Daarom was mijn kans op letselschadevergoeding aanzienlijk verkleind.

Mirjam schrijft op 11 april

Ik heb een vraag? Ik had galstenen en ben dus geopereerd en alles wat mis kon is mis gegaan. Mijn grote galweg (ductus choledochus) is geheel doorgenomen wat ernstig gevolgen heeft voor mijn verdere leven. Wat een week opname had moeten zijn is uitgelopen tot 5 weken ziekenhuis opname en daarna ben ik nog niet klaar, ben toen verder behandeld in het AMC voor stentsbehandeling dit moest om de drie maanden geplaatst worden in mijn galwegen, afschuwelijk gewoon en dit op een leeftijd van 30 jaar. Inmiddels ben ik 2 jaar verder. Ik heb een advocaat genomen en de aansprakelijkheid is erkend door het ziekenhuis en de verzekering Medrisk. Maar ik vraag me af wat zijn mijn rechten want ik kan soms de advocaat niet meer volgen? Help. Ik wil me ook niet laten afkopen met een beetje fooi geld.

Jeanne schrijft op 11 april

Ik heb een bedrijfsongeval gehad en na 3 jaar strijden door mijzelf en vakbond de Unie is er resultaat en kunnen we tot de financiële eindafhandeling overgaan, waarvoor ik bureau Pals inschakel, omdat ik een leek ben in deze en zij toch expert zijn.
Na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst was mijn vraag aan Mr. R. van Dort, wanneer de wettelijke rente zou worden uitbetaald, omdat dit ALTIJD volgens schaderegelaar A&G buiten de akte om werd uitbetaald, evenals de advocaatkosten en mij was niet verteld voordat ik ondertekende door Mr. Van Dort, dat er dit keer dan maar werd afgeweken van de normale gang van zaken en tegenpartij besloten had, om die rente in het geboden bedrag te doen, wat voor mij dus zeer nadelig was.

Mr. v. Dort gaat tot actie over na mijn vraag en schrijft een brief naar de TP of ze toch niet kunnen overwegen om mij alsnog die rente, zoals afgesproken aan mij uit te betalen. Niet 1 keer wordt mij gezegd door Mr. Van Dort, dat aan mij duidelijk is uitgelegd vóór ondertekening hoe het zat met de rente, want dan had ik gelijk gezegd, mij is niets verteld over de veranderde afspraak en dan had ik dus niet getekend. Het ging over ca. 96.000 euro. TP weigert de rente te betalen en vervolgens begin ik een strijd tegen TP om alsnog mijn recht te halen en af en toe krijg ik hulp van Mr. Van Dort daarbij. In januari blijkt echter dat Mr. Van Dort een steek heeft laten vallen en ik spreek bureau Pals aan daarover.

In een brief aan mij schrijft directeur Mr. Schultz dat alles zeer correct is verlopen in mijn zaak en dat ik niets tegoed heb. Waarom is mij dat dan niet gelijk gezegd, 2 dagen na ondertekening bij mijn vraag over de rente, dan had ik geen 14 jaar gestreden om mijn recht te krijgen toch, maar gelijk stappen tegen Pals ondernomen als ik had geweten dat zij iets hadden gemist toen. Waarom wijst Mr. van Dort er mij niet op dat hij alles zo goed heeft gedaan in mijn zaak, want ook dan had ik gezegd, dacht het niet hoor Mr. Van Dort, u hebt iets vergeten te zeggen tegen mij helaas. Ook snapt directeur Schultz niet, zo schrijft hij tenminste in zijn brief, dat ik gevolgschade kan hebben door die extra 14 jaar van strijden.

Ik heb hartritmestoornissen door stress en druk, dan moet hij maar eens met mijn cardioloog gaan praten. Is hij nu letselschadespecialist, dan zou hij toch echt beter moeten weten, wat zo’n strijd met mensen kan doen. Hij zegt mijn dossier te hebben bestudeerd, maar waarom is hij niet op de hoogte dan van feit dat ik maar 1 voorschot heb gehad en dat was ook nog bijna op het einde van mijn zaak na bijna 3 jaar. Hij spreekt over voorschotten, nou die heb ik niet gehad dus. Al met al, er wordt geen verantwoording genomen door Pals en van Dort, terwijl de bewijzen duidelijk aanwezig zijn en Mr. Van Dort schrijft in zijn columns in bijlage nummer1 van de Limburger zo mooi over mensen die hun verantwoordelijkheid ontlopen. Wat doet u dan Mr. Van Dort, of gelden die regels niet voor u, alleen voor andere mensen. Inmiddels is het bedrag opgelopen tot ca. 98.000 euro en ik ben iemand die gewoon niet tegen onrecht kan en mensen die hun verantwoordelijkheid ontlopen als er een fout is gemaakt en daar dan zelfs het lef voor hebben om in een vaste column andere mensen daarvoor te veroordelen. Dit moest ik even kwijt en ik ga onverminderd door, om mijn recht te halen.

Jeanne schrijft op 11 april

Voor mijn nieuwe belangenbehartiger had ik mijn dossier opgevraagd, alsmede de gespecificeerde factuur. Afgelopen week heb ik aangifte gedaan wegens oplichting tegen de Palsgroep, omdat er een aantal posten gedeclareerd waren door Mr. R.v.D. uit Maastricht die niet hadden plaatsgevonden. Ik had een contract met Mr. R.v.D. op uurbasis. Ik kon alles bewijzen, omdat ik nog alles in mijn bezit heb. Ik ben benieuwd wat Justitie hier mee gaat doen. Ik zou mensen willen aanraden die met Pals te maken hebben gehad, om ook hun factuur op te vragen en na te kijken, zoals ik heb gedaan.
m.vr.groet Jeanne

Rob schrijft op 11 april

Enkele weken geleden zat ik in een bus, die aangereden is door een auto. In eerste instantie dacht ik, dat het wel meeviel, maar toen ik op de terugweg uit de bus stapte, werd ik erg duizelig en kon niet meer recht lopen. Bij thuiskomst heb ik dat direct doorgegeven aan de busmaatschappij. Ook ben ik naar de huisarts geweest, die constateerde, dat mijn spieren aan de linkerkant helemaal verstijfd waren, en heeft mij doorverwezen naar een fysiotherapeut, waar ik al onder behandeling was. Wel heeft de huisarts op de verwijzing vermeld, dat mijn klachten na het ongeval verergerd waren. De fysiotherapeut denkt nu aan een whiplash in de rug, en mogelijk in de nek. Nu wil de verzekeraar van de tegenpartij, dat ik telefonisch contact met hun opneem, om aan te geven, wat mijn klachten zijn en de eventuele gevolgen. Ik heb nog steeds veel pijn, kan , s nachts daardoor moeilijk slapen, kan niet sporten, wat ik op advies van de arts nodig heb, om mijn gezondheid op peil te houden, en met name mijn longen. Hoe kan ik het beste handelen? Wel telefonisch contact opnemen, en mijn klachten opnoemen, of toch een letselschade advocaat inschakelen. En zou ik in dit geval (ik had als passagier geen enkele schuld aan het ongeval) de kosten voor een letselschadeadvocaat volledig vergoed krijgen?

Marika schrijft op 11 april

@ Rob Bruijn
In uw geval zal de aansprakelijkheid geen probleem moeten zijn. Vraag eens vrijblijvend advies aan een letselschadeadvocaat die aangesloten is bij de LSA.

Leny schrijft op 11 april

Wie heeft er ervaringen met Letselcash, het bedrijf waar advocaat Verkruisen achter zit?

Jeanne schrijft op 11 april

Ik ken wel mensen die heel slechte ervaringen hebben met het bedrijf wat u noemde.

Bock schrijft op 11 april

Ik heb een zwaar auto-ongeluk gehad zodat mijn gezondheid, mijn werk en mijn leven in een klap in elkaar storten. De verzekeraar wilde geen kant op en mijn advocaten liepen er maar achteraan. Na zes jaar pas 15.000 ontvangen. Ik wist niet wat ik moest. Drie jaar geleden overgestapt naar letselcash. Nu zaak gesloten voor bijna 300.000. Letselcash heeft zeer goed werk gedaan en heeft mij altijd zeer netjes behandeld, Kan ik iedereen aanraden.

Kuipers schrijft 11 april

Lijkt me niet zo’n goed advies hoor. Lees maar eens op internet: Letselcash-Verkruisen-voorwaardelijke schorsing enz. Fijn dat u zo goed bent geholpen, maar lees maar eens hoe het andere mensen is vergaan, want die waren toch niet zo blij.!

Alphons schrijft op 11 april

Verkruisen en de letselstichting hebben de zaak gewonnen die een ontevreden dame was gestart omdat zij niet wilde betalen. De rechtbank heeft alles uitgezocht en er is niets waar van alle verhalen over dubbel declareren, een percentage, te hoog percentage no cure no pay, slechte voorlichting en nog veel meer. Allemaal kletsverhalen volgens de rechtbank! klopt met mijn ervaring met Verkruisen advocaat. Altijd correct en goede uitleg en binnenkort eindelijk een eerlijke slotuitkering!

Bock schrijft op 11 april

Dat is een goed advies want ik ben door Letselcash heel goed behandeld en heel eerlijk. Er hebben twee advocaten aan gewerkt en toen heeft letselcash nog een second opinion laten maken of er echt niet meer inzat. Van 15.000 euro naar bijna 300.000 is voor mij heel veel geld.

Jeanne schrijft op 11 april

Fijn dat u zo opkomt voor hem de hele tijd. Ik zou er bijna iets van gaan denken over zoveel lof de hele tijd.!!!!!!!

Ik zou toch maar eerst eens alle berichtgevingen lezen alvorens ik een beslissing nam.
Soms kom je van de regen in de drup en daar sta je dan.

Brian schrijft op 16 maart

Ik zit zelf ook bij Verkruisen letselschade, ze heten nu overigens Columbus Letselschade.
Heb ook een auto ongeluk gehad en ervaar sindsdien ernstige beperkingen.
De tegenpartij ziet zelf geen verband tussen auto ongeluk en mijn beperkingen op dit moment.
Dit terwijl ik voor het ongeluk een gezond bedrijf had en boven modaal verdiende.
Nu door het ongeluk is mijn bedrijf gestaakt sinds 2012 en komen er geen inkomsten meer binnen.
Afgezien van de voorschotten blijft de tegenpartij dwars zitten.
Wat zijn jou ervaringen?

Jan schrijft op 23 juli

Ik zou hier maar eens kijken. https://www.trouw.nl/nieuws/letselschade-advocaat-gestraft~b2144423/

Jan schrijft op 23 juli

Mijn ervaringen met Verkruisen zijn ook niet om over naar huis te schrijven.
Zetten mensen onder druk en komen met onredelijke contracten.
Hebben veel neven bedrijven en anderen onder andere bedrijfsnamen voor hun werken.

Jeanne schrijft op 11 april

Ik heb besloten te stoppen met het renteverhaal, omdat Pals en Mr. v. Dort een naar mijn mening, psychologische oorlog aan het voeren zijn, door al maanden niet te reageren op aangetekende stukken en e-mails ongelezen retour te sturen. Mijn gezondheid heeft daar extra schade door geleden en aangezien ik mezelf niet bedien van dit soort smerige streken, is het beter mijn energie ergens anders voor te gebruiken. Er zijn nog steeds ontwikkelingen in het declaratieverhaal, dus daar blijf ik nog wel mee bezig. Laat mijn verhaal een waarschuwing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar letselschadebureau. Leg je lot niet in handen van mensen die tot dit soort dingen in staat blijken te zijn.

Jeanne schrijft op 11 april

Jurofoon had een stuk gezet op hun site dat de Palsgroep opkomt voor Veteranen. Vorig jaar nog kwam een veteraan door toedoen van zijn advocaat die hij had (via Pals) in de cel terecht. Hoezo komt Pals op voor veteranen? Een aantal mensen hebben een reactie geplaatst vanwege dat artikel, omdat die mogelijkheid aanwezig was, maar Jurofoon besloot alle reacties die niet positief voor Pals waren te verwijderen, omdat die reacties Pals in een negatief daglicht zouden zetten. Aangezien er geen enkele positieve reactie blijkbaar was gekomen is het nu niet meer mogelijk te reageren op het artikel. Dus men mag op de website van Jurofoon alleen reageren op een artikel als het een positieve reactie is. Kritiek kan men blijkbaar niet verdragen en is daardoor helaas niet mogelijk. Zegt mij genoeg over Jurofoon inmiddels en hoe Pals werkt dat wist ik dus allang, jammer genoeg.

Rene schrijft op 11 april

Hoi ik heb een vraagje over RSI-klachten. Ik las dat RSI-klachten ook onder letselschade vallen wanneer de werkgever in gebreken is gebleven bij het naleven van de veiligheidsregels. Heeft iemand hier ervaring mee?

Fatima schrijft op 11 april

Beste,
Ik ben aangereden door een auto toen ik op een fietspad mijn fiets wilde opstappen nu wil ik toch een letselschade advocaat in de arm nemen maar weet niet welke de beste is kunnen jullie mij iemand aanraden in Utrecht en wat is nou beter een advocaat op basis van uren, no cure no pay.
Help a.u.b.

Jan schrijft op 30 april

Beste John,
In eerste instantie raad ik je aan je rechtsbijstandsverzekeraar in te schakelen. Zij kunnen voor jou de wederpartij aansprakelijk stellen. Indien de rechtsbijstandsverzekeraar het namens jou niet eens wordt met de wederpartij over een te betalen schadevergoeding, dan kun je het beste contact opnemen met een advocaat die voor jou een aansprakelijkheidsprocedure kan starten. De rechtsbijstandsverzekeraar dient de door jou gemaakte advocaatkosten te vergoeden.
Met vriendelijke groet,
Jan

John schrijft op 11 april

Ik ben op mijn fiets, rijdende op het fietspad aangereden door een afslaande auto. Heb hierdoor rug letsel en mogelijk blijvende schade aan mijn schouder opgelopen. Ben via een collega benaderd door een letselschade bedrijf welke met mij een gesprek aan wil gaan over de mogelijkheid van een schade vergoeding. Ik heb ook een rechtsbijstand verzekering dus kan deze ook raadplegen. Mijn vraag is welke keuze moet ik hierin maken gezien het feit dat met het inschakelen van een rechtsbijstand verzekering zaken blijkbaar vaak afgedaan worden met een soort handjeklap omdat beide partijen, de verzekeringen dus, vaak diverse zaken onder beheer hebben waarna er dan zaken tegen elkaar worden weggestreept. Is een onafhankelijke partij hierdoor aan te raden ?

Caroline schrijft op 11 april

Hallo, ook ik heb whiplash opgelopen, werd aan de rode lichten aangereden langs achter door een auto en botste op de auto die drie meter verder voor me stond, de auto was totaal kapot, ik heb s avonds alles laten vast stellen door spoed, whiplash werd vast gesteld, nu anderhalf jaar later moet ik terug op controle bij arts van tegenpartij, ik trok tot hiertoe 2000 euro. wat is een fatsoenlijke vergoeding die ik kan eisen voor de vele pijnen die ik nu nog lijdt, ik slaap slecht, altijd koppijn, nekpijn, schouders pijn, handen pijn, rugpijn, en mijn humeur is nul komma nul.

Ellen schrijft op 13 mei

Beste Caroline.
Ik vind het heel karig, 2000 euro. Ik zou een advocaat in de arm nemen als ik jou was.

Sander schrijft op 30 mei

Ik ben Sander. Ik heb in 2008 een zwaar auto ongeluk gehad als bij rijder in de auto. Schuld is erkend door mijn verzekering. Ben 1 jaar terug op testen geweest op verplichting van de tegenpartij. Ik heb een hersenletsel met blijvende schade en had de nek gebroken. Na de test 10% psigologish invalide, 15% neuro psigologish invalide en 2% ergologisch. Dus in totaal 26 % op gehele lichaam. Mijn rechtsbijstandsverzekering srk geregeld al dit, maar er zit geen haast in de zaak en ik weet niet wat ik kan verwachten nu dus al 6 jaar bezig met de zaak. Wie heeft hier meer ervaring in en kan mij tekst en uitleg geven ook ben ik 80-100 % afgekeurd voor werk.
M.v.g. Sander

Michelle schrijft op 15 juli

Mijn naam is Michelle, 26 jaar en moeder van een dochter van 3 jaar.
En mijn leven staat helaas op zijn kop.
Ik vraag me toch af waar is het fout gegaan!!!!

Toen ik 13 jaar oud was begon alle ellende.
Vanaf jongs af aan speelde ik al Honkbal, en vanaf die tijd ging ik ook naar de middelbare school.
Op deze school heb je heel veel boeken bij en daar kreeg ik ( volgens fysiotherapie ) ook last van.
Toen begon mijn fysiotherapie al voor mijn schouders en rug ik mocht geen tas meer dragen.
Enkele maanden later kreeg ik ook heel veel last van mijn knieën, ik moest weer naar de fysiotherapie alleen nu voor mijn knieën.
Ik mocht helaas niet meer sporten en zelf fietsen mocht niet meer, na een jaar 3x per week fysiotherapie te hebben gehad ging de pijn niet weg helaas had mijn fysiotherapie verder geen idee meer om te helpen alleen met elektronen op mijn knie kon hij de pijn gedeeltelijk verminderen.
Ik ben zelf naar een andere fysiotherapie gegaan om geholpen te worden, helaas helemaal niets.
Ik was het zat en ging naar een ander ziekenhuis om er achter te komen wat het was. Ik ben naar het ziekenhuis in Roosendaal geweest en bij Sint Maartenskliniek in Nijmegen omdat die gespecialiseerd zouden zijn in knieën.
Ik kwam daar binnen ik moest foto’s laten maken, ik kom bij mijn arts het enige wat gezegd werd ( ook in Roosendaal) niets te zien en te jong om zoveel klachten te hebben.
Na heel veel jaren fysiotherapie, ziekenhuis, huisarts, fysiotherapie, ziekenhuis, huisarts ben ik maar naar België gegaan iedereen vertelde altijd hoe goed het daar was.
Maandag kom ik in België en dezelfde week lig ik al op de operatie tafel, conclusie kraakbeen in knieën zijn beschadigt en moeten schoongemaakt worden.
Na operatie en fysiotherapie ging het goed ik wou zelfs de Nijmeegse vierdaagse lopen.
Helaas na 1 kilometer hielt het op.
Ik had weer last.
2011 was een heel fijn jaar ik had nergens last van, ik kon zelf sinds jaren weer op mijn knieën zitten zonder pijn.
Waarschijnlijk kwam dat omdat ik zwanger was.
Helaas kreeg ik na mijn zwangerschap weer heel veel pijn aan mijn knieën, ik ben terug gegaan naar België om opnieuw geopereerd te worden en nu aan allebei mijn knieën tegelijkertijd.
Ik heb fysiotherapie gehad maar helaas de pijn was erger na mijn operatie, ik ben hier in Nederland gegaan voor een second opinion en ik werd gewoon weggestuurd met JE GAAT ZELF NAAR BELGIE DUS WIJ KUNNEN JE HIER NIET MEER HELPEN.
Helaas kon de fysiotherapie ook niet helpen want bij elke training werd mijn pijn alleen maar meer.
Al jaren roep ik heeft het met mijn psoriasis te maken kan het zijn dat ik psoriasis artritis heb en iedereen antwoorden mee nee dat kan niet, of het zal wel meevallen want je bent nog heel jong.
Nu 2014 was ik het helemaal zat, ik werd zelfs depressief van de pijn, ik ging voor een verkoudheid naar dokter, maar dat moment kwam alles eruit. Er werd niet gelijk gezegd ( is de stress – je bent nog zo jong ) er werd naar mij geluisterd en er werd een plan opgesteld om mij te helpen.
Deze huisarts stuurde mij naar een reumatoloog om het 100% te laten uitsluiten.
Na bloed, Mri komen we er dus achter dat ik vocht heb en ontstekingen in mijn bloed.
Deze dag werd bevestigd dat ik dus al jaren psoriasis artritis heb.
Jaren lang werd ik voor gek verklaard, jaren lang word er geroepen je bent nog jong. Ja, dus moet ik dan meer pijn hebben?
Ik heb medicatie gehad van reumatoloog helaas werken die niet, na een maar van alles geprobeerd te hebben, nogmaals bloed afgenomen en nog steeds behoorlijk ontsteking in mijn bloed.
Hier uit kan de reumatoloog vertellen dat ik dus reumatoïde artritis heb dit betekend (Reumatoïde artritis in het kort Bij reumatoïde artritis (RA) ontstaan gewrichtsontstekingen. Het is een auto-immuunziekte: het afweersysteem keert zich tegen het eigen lichaam. Reumatoïde artritis kan sluipend beginnen of plotseling ontstaan. Het is een chronische ziekte met een grillig verloop. )
Hiervoor word ik nu eindelijk geholpen, na 13 jaar ziekenhuis in ziekenhuis uit, fysiotherapie noem maar op eindelijk word ik geholpen.
Helaas wel 13 jaar te laat, ik heb echt een rot jeugd gehad ik mocht niets als mijn school ging skiën mocht ik niet mee.
Mijn droom was Marine of gymlerares maar helaas kon ik het nooit worden met deze klachten.
Misschien als ze mijn 13 jaar geleden naar de reumatoloog hadden gestuurd plaats van allemaal roepen je bent nog zo jong had mijn leven er heel anders uitgezien.

Helaas maar waar zal ik hier mee moeten leven, het is zwaar maar hopelijk slaan de nieuwe medicatie aan en kan ik gewoon gaan leven en misschien weer werken.
2 jaar geleden kwam ik in de ziektewet, helaas konden ook hun mij niet aan werk helpen dus ben ik voor me eigen begonnen om toch inkomsten binnen te krijgen en dan ik kan werken wanneer het mij lukt.
Helaas wegens schuldsanering mag ik daar niet meer werken dus zit ik nu ziek thuis zonder werk maar ook zonder inkomsten omdat ik niet weet hoe het verder moet en omdat ze je hier in Nederland niet helpen bij UWV omdat ik niet heb gewerkt (wat ik wel 10 jaar heb gedaan) de afgelopen maanden.

Het gaat mij niet om geld, het gaat mij erom dat er gekeken word als je jong ben en klachten heb.
Het is wel heel makkelijk om te zeggen het zit tussen je oren, je bent te jong om pijn te hebben, nou ik ben blij dat niet iedereen voelt dat ik voel maar ik wil wel dat hier beter naar gekeken word.
En ik weet dat ik niet de enige ben en daarom wil ik dit graag onder de aandacht brengen omdat ik vind dat in deze tijd mensen niet met pijn horen te leven.

Meld ook uw ervaringen op het letselschade forum

Reageer hier

Jolanda schrijft op 25 augustus

Ik heb een auto ongeval gehad. Na 1,5 jaar werd er eindelijk een afkoopsom vastgesteld. Nou heeft de tegenpartij een fout gemaakt in de vaststellingsovereenkomst (het betreft een fout in mijn voordeel) de tegenpartij had deze overeenkomst al getekend toen ik heb ontvangen had. Ik heb deze ook getekend, gekopieerd en terug gestuurd. De tegenpartij heeft het bedrag wat in de overeenkomst staat naar mij overgemaakt. (dit is het dubbele dan het eigenlijk afgesproken bedrag). Nou kreeg ik vandaag van mijn advocaat het verzoek om het teveel betaalde bedrag terug te storten. Nu is mijn vraag aan jullie…wat moet ik doen? Het lijkt mij omdat beide partijen (ik en de tegenpartij) getekend hebben dat ook de tegenpartij eraan vast zit. Sta ik in mijn recht als ik het teveel betaalde geld hou of moet ik het terug storten?
Alvast bedankt!!

Bouwman schrijft op 25 augustus

Een vriend van ons is via no cure no pay terechtgekomen bij Joosten advocaten in Amsterdam. Al 11 jaar duurt het maar voort, je zou denken dat het ging over een vliegtuig dat neergestort is. Het contact zou ook zeer slecht zijn, je zou deze advocaat dan ook niet aanbevelen bij een ander als je dit allemaal hoort. Ik zou overwegen om een klacht in te dienen bij de deken van advocaten.

Floor schrijft op 25 augustus

@noni.
In jouw ongelukkige casus zal aannemelijk gemaakt moeten worden dat de persoon achter jou zich onrechtmatig heeft gedragen. Het belangrijkst is natuurlijk; wat verklaart die persoon zelf over de toedracht? Wanneer die persoon toegeeft dat ze niet op het groene licht gewacht heeft, ben je denk ik al een eind verder.
Indien die persoon niets wil verklaren/toegeven en je er zeker van bent dat zij fout is geweest, kun je haar ook nog laten oproepen als getuige voor de rechtbank. Er zijn namelijk maar weinig mensen die op dat moment niet de waarheid zullen vertellen! Gezien de ernst van je letsel, zou ik dat zeker in overweging nemen.
Ik hoop je hiermee een beetje te hebben geholpen.

Len schrijft op 25 augustus

Ik ben betrokken geraakt bij een verkeersongeval (scooter). Hierbij heb ik mijn knieband gescheurd. Herstel gaat moeizaam. Kan geen autorijden omdat strekken van de knie heel pijnlijk is. Ook fietsen gaat niet. Omdat ik van lieverlee erg in een isolement kom, ben afhankelijk van anderen, is mijn vraag, zou je bij de tegenpartij een auto met automaat kunnen claimen. Tegenpartij heeft schuld erkent.

Ontevreden schrijft op 25 augustus

Na mijn ongeluk heb ik weinig geluk gehad met mijn letselschade advocaat..
Ik dacht een goede te hebben Dhr. Mr. H te Echt (L).
In het begin veel beloven en naderhand kom je erachter dat hij niks deed.
Alleen zijn eigen beurs vullen als je ziet wat hij naderhand allemaal gedeclareerd heeft.
Klacht ingediend bij de deken die allemaal mijn klachten ontvankelijk verklaarde??
Maar ja de hand die je voedt hak je niet af is een spreekwoord.
Mensen wees voorzichtig de meeste zijn alleen op je geld uit.

Jannie schrijft op 25 augustus

Succesverhalen van Frans Joosten advocaten uit Amsterdam.
Als no cure no pay specialist werkzaam via Euroclaim Arboclaim heeft deze zogenaamde succesvolle advocaat een brief uit laten gaan naar eiser waarin hij meedeelde dat hij vergeten is om in deze letselschadezaak de stuiting te versturen waardoor de aansprakelijkheid vervalt; het vermoeden bestaat dat hij hiervan 5 jaar lang op de hoogte is geweest en dit al die tijd heeft verzwegen, en gedaan heeft alsof er niet aan de hand was.
hierdoor heeft hij de belangen van betrokkenen ernstig geschaad.

Jolanda schrijft op 1 september

Kan iemand die een posttraumatisch stresssyndroom ieder weekend veel lol maken en tot in de late uren op stap gaan met een hoop vrienden?

Johan schrijft op 1 september

Letselschade advocaat en declaraties. Wel klaar staat om op dat laatste geld beroep te doen. Mag ik even vangen? Het feit dat ik nu ziek ben geworden en nog steeds ben is een realiteit. Het leven is moeizaam veel pijn veel beperkingen onzekerheid spontane valpartijen overkomen mijn nog steeds, en niet zonder consequenties, maar daar later meer over. Geen inkomsten, daarom naar een land vertrokken wat niet zo duur is als Nederland om in ieder geval niet in de goot in Nederland te belanden.
Ook Thailand word duurder de inflatie is hoog en het omwisselen naar de Baht betekend verlies. Ik maak mij zorgen want de euro is niet veel meer waard. Tijdens ik geld ontving voor de verkoop van de boot. De waarde van de euro is al bijna gehalveerd en dat is heel ernstig te noemen. Ja mijn ziekte breekt mij nu extra op door een aantal valpartijen is mijn beschadigde rug door het ongeluk de ruggengraat dermate verschoven dat ik volgens de dokter aldaar nu een hernia heb en dat ik moet geopereerd worden.
Hij vertelde dat ik snel behandeld moet worden anders krijg ik te maken met complicaties. Wel, verzekeren kan ik mij niet door geen inkomsten te hebben, bovendien nemen verzekeringen je niet aan wegens lichamelijke mankementen. Ik ben dus eigenlijk radeloos. Daarom schreef ik mijn ex-advocaat Wolters een briefje om hem op de hoogte te brengen van mijn situatie.
Veel sterkte allemaal

Patty schrijft op 1 september

Wij huren nu 5 jaar een woning.
Deze is zo slecht onderhouden dat nu de gaten in de muren zijn gevallen en het rottingsproces aan de draagbalken ze zien is.
Gisteren was ik op de slaapkamer en is het plafond naar beneden gekomen op mij. Fikse hoofdpijn maar… er zitten asbestplaten in.
De woningbouwvereniging wilde niet komen kijken en stelde voor dat we 2 weken wachten in verband met de bouwvak en wij met 5-en (3 kids) op de badkamer gaan slapen.
Ik heb de gemeente gebeld en bouw- en woningtoezicht is geweest.
Nu blijkt er inderdaad asbest te zitten en de slaapkamer is direct hermetisch afgesloten.
Over 2 dagen komt de inspecteur langs om te kijken in hoeverre mate de asbest is vrijgekomen.
Aangezien wij gewoon op de slaapkamer mochten slapen en de woningbouwvereniging zei dat er niets aan de hand was, en het plafond met vezels op mijn hoofd is gevallen, vrees ik dat we de asbest hebben ingeademd.
Weet iemand hoe ik deze schadeletsels van mij, mijn man en 4 kinderen het beste kan aanpakken?

Linda schrijft op 1 september

Ik zit met een aantal vragen en ben erg benieuwd of u mij kunt helpen met antwoorden.
Ik heb in november een ongeluk gehad en in januari is er PTSS en depressieve stoornis vastgesteld. Ik ben sindsdien tot en met heden onder behandeling en er is maart wederom PTSS vastgesteld. Ik ben sinds het ongeluk zo onzeker geworden en durf niet meer mijn mening te geven en durf niet meer te zeggen wat ik vind, heb echt veel angst en kan niet slapen zonder medicatie (Diazepam, Amitryptiline, Tramadol, Diclofenac en Omeprazol) Ik wil graag weten of het bij PTSS hoort dat je niet meer je mening durft te geven en eigenlijk altijd bang bent voor alles en onder zware stress staat ? Dit heeft mijn leven totaal ontwricht en ik probeer zelf erachter te komen wat er met mij aan de hand is.

Judith schrijft op 1 september

Ik heb de volgende vraag, mijn vriend heeft letsel aan zijn re. hand opgelopen, dit letsel heeft hij opgelopen doordat hij tegen de muur heeft geslagen. We zijn meteen naar de EHBO gegaan, Ze hebben een foto gemaakt en er gips om gedaan (een spalk) na 1 week hebben ze de hele hand c.q. arm in het gips gedaan, na 1 dag heeft hij het gips eraf laten halen hij hield het niet uit van de pijn toen maar weer verband, toen we na 2 weken het verband wilde laten vernieuwen zij een man op de gipskamer “maar dit is niet normaal”. Weer foto’s en een scan gemaakt toen zagen ze dat het middenhandsbeentje uit de kom was, gevolg, de dag erna een operatie, er zitten nu 2 pinnen in zijn hand. Wij zijn van mening dat ze mijn vriend onnodig met pijn hebben laten lopen, een chirurg heeft toegegeven dat ze een fout hebben gemaakt, hij zei dat hij dat ook al met de betrokken artsen had besproken.
Wij zijn van mening dat een aantal artsen hun werk niet goed hebben gedaan.

Robert schrijft op 1 september

Vorig jaar ben ik naar Tunesië op vakantie gegaan. Op een avond kon ik geen pizza eten en had lichte pijn in de buik. Aangezien ik een voedselvergiftiging vermoedde en ik nog 2 weken vakantie had ben ik naar de EHBO gegaan voor medicatie. Daar aangekomen hadden ze galstenen geconstateerd en met spoed opgenomen in verband met galblaasontsteking.
Ik lees op Nederlandse sites dat een galblaas alleen verwijderd mag worden wanneer er klachten en galkoliek symptomen zijn. Dit had ik allemaal niet. Daarnaast was de galblaas niet aan het scheuren waardoor het helemaal geen spoed was. Kortom een operatie in het buitenland mocht verzekeringstechnisch niet aangezien bij niet spoed de verzekering de kosten niet zou betalen. Het gevolg van deze operatie is chronische diarree en 100% arbeidsongeschiktheid en dat al voor een 8 maanden.
De alarmcentrale heeft 6 maanden mijn medisch dossier achtergehouden. Toen ik dreigde met aangifte ontving ik eindelijk het dossier. Wat blijkt nu in mijn dossier te staan dat ik een galblaasontsteking met reactieve pancreatitis heb (alvleesklier doet ook mee met de ontsteking ligt er vlak naast) Klopt het dan dat je de galblaas niet mag verwijderen aangezien je de alvleesklierontsteking moet laten rusten en wanneer dit herstelt is dan pas de galblaas verwijderd mag worden? In Nederland begreep ik dat je bij een pancreatitis een hele andere behandeling moet krijgen (liters vocht toe dienen) dan bij een galblaasontsteking (klopt dit?) en dat men in Nederland bij een pancreatitis niet mag opereren vanwege te grote risico’s op complicaties en overlijden.
In Tunesië hebben ze vanaf dag 1 galblaasontsteking gezegd en zijn hier nooit vanaf gegaan. Daarnaast is men pas op dag 3 gaan opereren. 5 dagen na ontstaan eerste klachten. Bij galblaasontsteking zou je binnen 48 uur na ontstaan klachten moeten opereren of operatie a froid (na 6 weken) klopt dit? CQ wat gebeurd er als je toch in de tussenliggende periode opereert?

Anne schrijft op 13 september

Ernstig letsel opgelopen aan boord van vliegtuig. Grote luchtvaartmaatschappij werkt in alles tegen i.p.v. trachtend mij zo prettig mogelijk te maken en zodoende tot zo goed mogelijk herstel te komen. Ongeval heeft mij bijna leven gekost, nu ernstig geïnvalideerd. Geheel afhankelijk.. werkelijk niets kan ik zelf meer.. van naar toilet gaan. Douchen, eten maken… laat staan uit bed komen, aankleden… autorijden… werken en ga zo maar door. Zijn 2 maatschappij en die aansprakelijk gesteld kunnen worden en gedagvaard. 1 Nederlands ander Amerikaans.. voor mij niet duidelijk of de zaak dan ook volgens Amerikaans recht behandeld zal worden. Verder ben ik behalve lichamelijk… na aantal operaties een wrak maar psychisch ben ik compleet ingestort. Ernstige depressie door pesterijen en niet willen overgaan tot uitbetaling van voorschotten. Dit terwijl ik zelf 10 duizenden euro’s heb voorgeschoten m.b.t. behandeling etc. Nu behalve lichamelijke en psychische problemen ook nog tot nek in financiële problemen. Had een advocaat die geen lsa geregistreerd was ..hem ging t boven hoofd groeien… werd als speelbal gebruikt. Inmiddels andere advocaat echter plaats ik wellicht geheel onterecht vraagtekens bij haar inzet en betrokkenheid. Heb in deze zaak iemand nodig die absoluut op strepen gaat staan… media werd mij plotseling verboden.. echter ben ik normaliter een intelligente jongeman, zeer sociaal en bovendien kon ik bijzonder goed relativeren. Nu ben ik een trillend rietje en vrees voor erger… ik trek t echt niet meer… hoe kan ik natrekken of mijn huidige advocaat wel de juiste is in deze casus? Het spelletje wat nu al ruim ander half jaar met mij gespeeld wordt is totaal onaanvaardbaar.. men moet gaan dwingen om tot betaling voor behandeling over te gaan plus de voorschotten zodat ik uit de grote financiële nood kan komen. Al maanden wordt ik in de maling gehouden door aansprakelijke partij… met als gevolg dat zij hun zin kunnen krijgen… ik maak t zo niet lang meer… iemand een suggestie hoe nu verder te gaan en hoe ik kan nagaan dat de advocaat over de vereiste expertise beschikt buiten t feit dat ik grote twijfel heb over haar betrokkenheid. Na het lezen van de reacties hier ben ik bijzonder geschrokken over de berichten dat letselschade advocaten niet onbekend zijn met het fenomeen zakken vullen met andere woorden zolang de advocaat geld ziet binnenstromen voor de ‘verrichte’ arbeid is men dik tevreden.. hier verkeert echter een mens in totale nood. Vrienden hebben nu handen ineen geslagen om alle mogelijke media te benaderen.. kan niet teveel uitwijden… verneem graag of iemand mij van juiste advies kan voorzien…

Jane schrijft op 12 januari

Volgens de site van Consumentenbond is € 0,23 wettelijk bepaald, precies zoals jullie ook informeren. Consumentenbond heeft zelfs geïnformeerd dat 0 tot 20 kopieën kosteloos zijn. Ik heb telefonisch verzocht om mijn medisch dossier. Dit verzoek moest schriftelijk van de assistente. Dit heb ik dan ook gedaan. Vervolgens belt de assistente mij op om mee te delen dat de huisarts mij geen stukken gaat geven. Op de vraag van de assistente of zij mijn brief ‘verzoek om medische info’ mag vernietigen heb ik bevestigend geantwoord. Heb gezegd dat ik recht heb op mijn medisch dossier. Via de assistente heeft de huisarts laten zeggen dat mijn advocaat maar een verzoek moet indienen. Hierna heeft mijn advocaat het verzoek ingediend en 1,5 pagina (waaronder 1 pagina kopie van brieven van andere behandelaars) aan info van de huisarts gekregen. Het verbaast mij dat mijn advocaat niets lijkt te weten van de wettelijke bepaling. Zij heeft, nadat ik heb gezegd dat ik het belachelijk vind dat ik de dossierstukken niet kon krijgen en dat bij ons op het werk (ministerie) dossierstukken kosteloos worden toegestuurd is, alleen gezegd dat € 44,= inderdaad een hoog bedrag is. Zij vindt dat ik huisarts hierop mag aanspreken. Op de site is het volgende vermeld: “Voor het opvragen van het medisch dossier kan maximaal € 0,23 per pagina gevraagd worden als bijdrage in de kosten. U kunt ten aller tijde een kopie van uw eigen dossier krijgen.” Mijn huisarts wil voor 1,5 pagina’ s (met knip- en plakwerk van brief van o.a. reumatoloog) € 44,- . Volgens uw informatie zou ik dus maximaal 2 x € 0,23 = € 0,46 moeten betalen. Is dit correct of moet ik meer betalen? Overigens vind ik dat dit een mooie site is, die heel erg duidelijk en overzichtelijk is.
Groet,
Jane

Jan schrijft op 12 januari

Zes jaar geleden was en/of ben ik aangevallen geweest door een Boerbull (hond). Hier raakte ik ernstig gewond aan mijn gezicht hoofd arm en been. Hierdoor lag ik een paar weken op trauma afdeling in Doetinchem, waarna ik ben ontslagen uit het ziekenhuis om vervolgens te wachten op herstel operaties die ik in Nijmegen moest ondergaan. In totaal ben ik 6 keer geopereerd en ben ik anderhalf jaar bezig geweest met revalideren op revalidatiecentrum Groot-Klimmendaal te Arnhem, naar 5 jaar moet ik mijn eigen voor 1 dag per maand melden op de pijnpoli te Arnhem waar ik aan een Ketamine infuus wordt gelegd, om er vervolgens weer voor 4 weken de pijngrens te verlagen zodat het voor mijn dragelijk is, samen met een 20tal pijntabletten die ik dagelijks slik. Ik ben mijn werk en alles kwijt door deze gewelddadige hond. Mijn leven bestaat alleen nog maar uit pijn en afhankelijkheid omdat ik een hoop zelf niet meer kan. De verzekering zegt dat dit niet allemaal aan de hond te wijten valt terwijl de dokter en specialisten het wel zeggen. Ook het UWV kan niks meer voor mij betekenen omdat ik door deze gebeurtenis ook een deel van mijn geheugen kwijt bent, men zegt van de vele operaties. Mijn vraag aan u is hoe lang moet ik hier mee door gaan. Met de verzekering terwijl de eigenaar van de hond de aansprakelijkheid volledig erkend heeft. Dus daar ligt het ook niet aan. ik ga nu het zesde jaar in maar wil graag dit hoofdstuk afsluiten, alleen het gaat niet vanwege de tegenpartij.
Met vriendelijke groet, Jan

Martin schrijft op 29 januari

Hallo, ik ben Martinus en ben eind 2009 aan een hernia geopereerd en met succes hersteld. In februari 2010 ben ik keihard op mijn rug gevallen tijdens werkzaamheden. Sindsdien forse rugpijn en in de benen. 2012 afgekeurd en 80-100% WIA. Ongeval door werkgever erkend. Verzekeraar werkgever erkend dat werkgever haar zorgplicht heeft geschonden Eind 2011 weer geopereerd zonder resultaat. Nu betwist de verzekeraar causaal verband wegens medische voorgeschiedenis.
Wie heeft ervaring met gelijk soort geval?

Chris schrijft op 17 november

Hoi Martin,
Zou graag weten hoe het bij je is afgelopen. Ik heb bijna precies dezelfde ondervinding in 2012 gehad. Geopereerd en 4 hernia’s en zenuwbanen vrijgemaakt in mijn rug. In 2013 revalidatie en het ging allemaal goed tot uitstekend totdat ik door nalatigheid van mijn werkgever bij een marmeren trap onderuit ging waardoor ik met mijn onderrug op de onderste trede terecht kwam. Dag later kon ik geen stap meer zetten van de pijn. Ben nu inmiddels 7 maanden thuis en loop bij het ziekenhuis op afdeling pijnpoli en heb inmiddels 4 prikken in mijn rug gehad voor zenuwblokkades en op 11 december aanstaande krijg ik er weer 7, dan de definitieve. Het gaat ongeveer 2 à 3 maanden duren voordat ik hersteld zou kunnen zijn. Dat is helemaal niet zeker, anders zou ik nooit meer kunnen werken.
Ze hebben al enige voorschotten betaald, maar nu gaan ze moeilijk doen. Het schijnt voor hen te lang gaan duren, vermoedelijk komen ze straks met een afkoopsom of iets maar hier zal ik zeker niet in trappen. Ik ben 57 jaar en kom na dit zeker nergens meer aan de slag, mede door mijn rug en ook mijn leeftijd. Dus ik zou graag jouw verhaal willen horen, alvast bedankt !

Schoovaerts schrijft op 3 maart

Geachte, In 2012 ben ik een werfkast aan het herstellen als er van 3 m hoogte een houten balk valt op mijn rechter schouder, nu ben ik geopereerd in deze schouders gevolg momenteel is dat ik mijn arm niet meer omhoog krijg spontaan, ben meer dan 30 jaar technieker mekanieker en het is niet mogelijk om er mee te werken verzekering wenst dit ongeval te consolideren op 8% wat ik te weinig vindt. Kan iemand mij raad geven over een medische advocaat waar ik deze moet zoeken dus een advocaat aangaande medische letsels.

Mandy schrijft op 15 mei

Ik weet niet op welke manier iedereen een letselschade advocaat gaat zoeken ( er bestaat geen beoordeling lijst).
Maar wat ik zeker weet uit mijn ervaring en de ervaring van anderen adviseer ik u nadrukkelijk:
NOOIT –Slagmaat advocaat kantoor Utrecht letselschade adv. L.A. Drenth – zelfs hier niet dichtbij te komen.
Anders volgt een creatieve langdurige provocatie voor een jaar of 3 mag ik u garanderen. En na afloop valt u zeker in de risico groep? Zelf als het risico 0,0001 % is.
Ik heb in het UMC een verkeerde operatie ondergaan door een assistent-orthopedie die nog stage liep ( zonder begeleiding van supervisor) met ernstige en onherstelbare gevolgen.
Met resultaat: gedeeltelijk gehandicapt, een ingewikkelde operatie met poging tot herstel, rest van mijn leven een verwisselbare prothese die ik niet kan betalen. Probleem bestaat nog steeds en wordt groter. UMC accepteert fout als slecht begeleiding. (Alleen twee mensen willen niets over weten: adv. UMC en adv. Drenth).
Het schema waarmee het koppel Drenth / Blom- verzekering arts (halfblinde kat en een kreupele vos) samen ruim meer dan 20 jaren haar klanten op geld misbruiken. Voornamelijk klanten met juridische bijstand.
Onafhankelijk van het medische gebied laat adv. Drenth een medische expertise maken door zijn vriend Blom, (omdat Blom alles is: cardioloog, oncoloog, gynaecoloog, neurochirurg, orthopeed…).
Bij het intake gesprek met adv. Drenth het was afgesproken: Onderzoek te laten doen door een orthopedisch specialist voordat het contract werd ondertekend.
Volgens scenario eerste jaar is – Blom dat is dat vast.
Om bewust tijd te verlengen heeft de advocaat de eerste 8 maanden niets gedaan tot ik zelf contact op moest nemen om te herinneren dat wij een contract hebben (anders duurde het nog langer).
Het werd nog erger…
Medische advies – is een absoluut incompetent document met vier pagina’s. Ook manipulatie met feiten.
Fragment: “weet ik niet omdat een specialist dat moet weten”, “ alles goed …”
Zelfs de advocaat onderschrijft dat het een slecht document is omdat het “goedkoop” is.
Van dossier van andere klant van adv. Drenth:
Tweede jaar – Blom tegen ziekenhuis waar wel specialisten zijn .
Nog een jaar hierna een brief wisseling met reactie op een expertise van Blom:
“… Wij nemen aan dat uw medisch adviseur uw cliënt niet persoonlijk heeft gezien, dus het is ons niet duidelijk hoe hij kan concluderen…” “In zijn algemeenheid volstrekt onverdedigbaar”.
Verder verwijst Blom medische specialisten naar literatuur en statistiek…
Dan maakt Blom 2-e expertise en hierop de volgende reactie:
“De onderbouwing van de mening van uw medische adviseur is nog steeds buitengewoon mager. Verwijzing naar literatuur is niet gevonden…”
Zijn stelling is ook volstrekt ongefundeerd”. … En zo voorts, en zo voorts …
Hoe meer onzinnig Blom is hoe meer effectief werk van adv. Drenth als dispatcher er tussen te zitten.
Dan na nog een jaar geeft adv. Drenth akkoord door de tegen partij onafhankelijke expertise zelf te laten maken…. Absurd!
Begint 2- e ronde: nieuw onderzoek door de tegen partij die nog een jaar loopt.
– En alleen in het derde jaar verklaard de rechter dat een derde echte onafhankelijke specialist de expertise moet uitvoeren!
Op deze manier worden mensen na een aantal jaren totaal emotioneel en financieel (lichamelijk zijn zij het al) uitgeput.
Praten met adv. Drenth was onmogelijk. Net als met muur – geen enig woord tegen. Na mijn bezoek heeft hij voor mij verboden om persoonlijk contact meer te zoeken.
Omdat ik een professioneel onderzoek door een specialist wil loopt alles niet volgens het scenario.
Na 13 maanden alles te ignoreren en absoluut niets gedaan te hebben stopt de advocaat zijn werk eenzijdig en zonder reden. Daarbij een 40-50 uren te declareren….
Ik heb een klacht tegen de advocaat ingediend…
Dante Alighieri’s De goddelijke komedie (La Divina Commedia): ‘Laat elke hoop varen, gij die hier binnentreedt’ het opschrift boven de poort van de Hel meldt de woorden…
De klacht wordt niet alleen door niemand besproken, zelfs de onderzoek wordt niet nagemaakt…
Procedure duurde bijna een jaar. Zitting van de Raad van Discipline … 25 minuten.
Met als resultaat: alles correct onder artikel nummers als Adams blaadje er boven…
Reactie van het Hof en Discipline: mijn eerste brief grote envelop A4 met twee adressen toch wordt verloren. Directe reactie op email herhaling was: “Wat kunnen wij er aan het doen…”
Ook volgens zijn regels is voor mij nu verboden juridische zaak te initiëren (alleen civiel).
Bereid openbaar erover te praten.

Chantal schrijft op 16 mei

Vorig jaar 11 mei ben ik door een kennis aangevallen en heeft ze mijn duim uit de kom getrokken.
ik ben nu een jaar verder. ik heb EDS type 3 dus mijn gewrichten kunnen makkelijk uit de kom echter was mijn linkerhand netjes intact voor dat zij mij aanviel.
Mijn duim heeft door deze aanval dus danig beschadiging opgelopen dat Ik permanent een brace krijg.
operatie zou kunnen echter dit heb ik rechts al ondergaan en die kant is zo stijf dat ik dat liever niet doe. Terwijl deze kennis wist van mijn ziekte beeld heeft ze bewust de aanval op mijn duim gemaakt en nu ben ik aam beide zijde dus ernstig beperkt. Uit humaan oogpunt wilde ik er eerst niets mee doen maar ik ben echt ernstig beperkt met 4 kinderen. En ben ik in een isolement terecht gekomen
Ik moest al leren leven met mijn ziekte beeld maar nu met 2 beperkte handen word dit wel heel lastig. Kan ik hier nog iets mee ondanks dat we een jaar verder zijn? Heb revalidatie in hand kliniek gehad brace gedragen duim is ingespoten…het is nu gewoon eind station. Operatie maakt stijf en brace is dan de enige optie maar met PIJN. Wat te doen?

Arie schrijft op 26 augustus

Ik heb in 2009 een verkeersongeval gekregen. Ben als fietser tegen openslaande deur van geparkeerde auto gereden van de fiets af geslagen en bij het overeind zitten in mijn rug aangereden door een auto. Ik mankeer van alles. Mijn advocaat moet ik van af het begin wakker houden. Er is door twee partijen aansprakelijkheid erkend. Sinds het ongeval verzorgt mijn vrouw mij vaak met wassen verschonen aankleding omdat ik barst van de pijnen op vele plaatsen in mijn lichaam. Regelmatig moet ik overgeven vanwege zware hoofdpijn. Dan moet mijn vrouw mij verschonen wassen, ook bij het naar het toilet gaan. Het geeft haar heel veel extra werk. Mijn advocaat is bezig met een schadestaat zegt hij nu al drie jaar achter elkaar. Hierbij vroeg hij ook hoe het is met haar gezondheid. Ik ben zeer argwanend geworden omdat ik in al die jaren genoeg heb meegemaakt met o.a zogenaamde onafhankelijke medische adviseurs en advocaten. Kan iemand mij zeggen waarom hij gevraagd heeft naar de gezondheid van mijn vrouw?

Veen schrijft op 29 augustus

Ik heb een vraag. Ik heb een letseladvocaat, de wederpartij zegt dat ik gewoon mijn werk kan doen en geen beperkingen heb. Ik zeg dat ik niet kan werken, maar geniet geen uitkering of inkomsten meer. Ben bij een chirurg geweest en moet weer onder het mes. Elke dag leef ik met ondraaglijke pijn in een hand vingers pols en onder arm nadat deze op 16 plekken was gebroken en vergruist. de wederpartij betwist dat ik beperkingen heb ,ik kan mijn hand niet eens echt gebruiken, maar deze wederpartij wil geen bedrijfsdeskundige inschakelen. In mijn ogen trekt de wederpartij zo uit eigenbelang haar eigen idee van geneeskunde door in een glazen bol te kijken. Mijn advocaat gaat braaf zitten en doet geen niets reageert nooit echt regel recht op vragen. Soms denk ik wel dat ze tegen mij werken. Ik zie het zo. Ik ben klant en het lijkt wel of jij in de minderheid staat bij een advocaat net of ze de dienst uit maken of zie ik dit niet goed?
Wie heeft er ervaring met bv SAP advocaten en kan mij vertellen hoe deze is ervaren? Wie kan mij vertellen hoe ik zelf bij een arbo deskundige kan komen die onafhankelijk mijn klachten bekijkt.
Ondanks mijn klagen en oordeel van een chirurg dat het helemaal niet goed zit met mijn pols laat de advocaat het er bij wat nu?? eerder was ik al over gestapt van een bureau naar deze advocaat omdat deze het allemaal wel zou regelen TOT ZE DE ZAAK HADDEN en toen werd het stil. Ik heb niets te verbergen.
mvg p

Anoniem schrijft op 23 oktober

Ik zou als ik jou was een goede letselschade advocaat in schakelen. dan uw verhaal daar aan voor leggen en kijken wat die kan doen

Anoniempje schrijft op 23 oktober

Ik heb 2 januari 2007 een bedrijfsongeval gehad en heb onder stroom gestaan. Ik werkte als allround medewerker bij een kinderdagverblijf.
Bij een reparatie van een wasmachine die ik had uitgevoerd heb ik naderhand de stekker in het stopcontact gestopt en kwam onder stroom te staan. Daar heb ik even aan vast gehangen . Toen het net gebeurt was was ik even verdwaasd , Daarna werd ik misselijk en omdat ik ook bij een cardioloog liep heb ik mijn huisarts geraadpleegd en gezegd wat er was gebeurd en die stuurde me direct door naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.
Een collega heeft mij meteen naar het ziekenhuis gebracht, daar kreeg ik meerdere onderzoeken , daaruit bleek dat door de stroom zoveel afvalstoffen van spieren en zenuwen losgelaten waren dat de nieren het niet meer konden verwerken en zijn lichaam aan het vergiftigen waren . Daardoor moest ik acuut aan het infuus en vervolgens opgenomen worden van plus minus 2 a 3 dagen. Maar de pijn hield aan door heel mijn lichaam, ook liet ik alles uit mijn handen vallen had er geen grip meer op. Ook de fijne motoriek is aangetast. Dat is na ongeveer een jaar wel weer goed gekomen . Pijn is steeds heviger geworden. Inmiddels ben ik afgekeurd. Nu zijn we al een hele tijd bezig met de verzekering van letselschade en die proberen alles tegen te houden.
Nu ben ik op zoek naar mensen die dit ook hebben meegemaakt.
Ik wil graag mijn ervaringen met die mensen delen en kijken wat we kunnen doen. Hoop dat er mensen zijn die me kunnen helpen.

Mar schrijft op 10 december

Ik heb in 1999 een ongeval met stroom gehad Heb vrijwel de zelfde klachten en elke dag pijn Omdat na het ongeval ik probeerde door te werken en niet graag naar een arts ga is mijn “schade” vergoeding 15000 euro geweest,
Als ik had geweten dat ik zoveel medicatie moest gaan slikken in de toekomst had en er een eigen risico kwam op de verzekering had ik het niet geaccepteerd Ik kon leven met de pijn die ik destijds had en was zo stom om ja te zeggen.
Ik heb er nu 16 jaar opzitten en de pijn wordt steeds erger. Inmiddels gebruik ik een scootmobiel en wisselen mijn dagen qua pijn vooral bij koude dagen is het niet te doen zonder warmtepleisters dit kost in de winter 5 euro per dag en wordt ook niet vergoed.
Ik hebt destijds aangeklopt bij prof H.J. ten Duis die gespecialiseerd is in ongevallen met stroom/bliksem na een uitgebreid onderzoek blijkt dat naast mijn organen ook mijn wervel haarscheuren vertonen en dit is onherstelbaar, in de hoop dat er misschien nu iets aan te doen is heb ik nogmaals contact gezocht met prof. ten Duis maar hij is inmiddels met pensioen. Ik hoop voor je dat je niet zoveel pijn hebt

Marel schrijft op 21 november

Kan de Diagnose : bipolaire stoornis na een half uur gesteld worden?
Mag de second opinion door een arts gedaan worden die binnen dezelfde organisatie werkt ?
Wat is een MDQ ?
Heeft cliënt recht op inzage dossier ? Wat als hierop ja wordt gezegd en vervolgens er geen tijd is?
Kortom ik zoek een advocaat die medisch en juridisch kennis van zaken heeft.
Wat als cliënt psychisch letsel heeft opgelopen door het stellen van de verkeerde diagnose?

Laat ook een reactie achter.

Meld uw tips en ervaringen voor het letselschade forum hieronder:

Letselschade forum: letsel en schade ervaringen van anderen! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5975

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.